bli klar til nyttårsaften med meg

Noen sjeler der ute som forsatt har litt tid og vil gjøre seg fine sammen? Jeg fikk spørsmål om sminke til nyttårsfesten og det har jeg dessverre ikke rukket i år! Men... Jeg har rukket noe annet! Nemlig et skikkelig stylingstips som passer perfekt til i kveld :-) Glitter i håret!

Vi jenter klager alltid over at vi ikke har noe "special event" å gå på der vi kan virkelig ta det skikkelig ut med både kjole, sminke og hår! Men vet dere hva? Nyttårsaften burde være den dagen! Vi burde utnytte årets siste dag til å ta på oss akkurat det vi vil og overdrive så mye vi vil med både hår og sminke! Ingen svart, safe, enkel kjole - det kan man gå med resten av året, eller hva?

Om dere er like crazy som meg trenger dere å blande hårgele og glitter! Gå på kjøkkenet og finn en pensel ;-) Og ja, glitteret går av med vann - så ikke tenk på det!
Bland det godt sammen og la det stå mens du sminker deg. Jeg gikk for en glitrende look der jeg fokuserte på øyne og bryn. Leppene er faktisk bare en mørk eyeliner langs kanten og gjennomsiktig lipgloss over. Jeg har ikke med så mange farger her til Bergen, så jeg bestemte meg for å være litt kreativ. Ville ha en litt brunlig tone på leppene og da kom en mørkbrun eyeliner til god bruk! Øynene er sminket med glitrende sminke-blyant og så har jeg fått til en perfekt eyeliner med teip. Elsker den "teknikken". Det var den jeg tipset om i forrige sminke-tutorial. Du finner den under "outfits and beauty".
Neste steg er å ta hestehalen i høy hestehale. Er egentlig valgfritt hvilken frisyre man vil ha, men jeg elsker hestehale og da er det enkelt å ta på glitter også. Når du er fornøyd med hestehalen så er det klar for å pensle på glitter! Hos meg ble det penslet på hele toppen! Denne frisyren hadde jeg også på julebord med jentene i fjor, men da tok jeg alt for lite glitter på. Vi som har mørkt hår må drysse ordentlig med glitter for at det skal synes.
Se så stilig det ble!
Okei folkens! Det var årets siste nyttårstips! Håper dere har fått inspirasjon fra både stylig og punchen jeg la ut i går! Jeg vet ikke helt planen videre og om jeg får komme inn igjen å ønske dere godt nyttår - men jeg håper det! Akkurat nå skal jeg hjelpe til på kjøkkenet, vi skal jo alle lage vår rett! Jeg har fått ansvaret for laksewraps og Audun skal lage guacomole. Det blir nok godt med mat her :-) Jeg er ferdig sminket og stylet som dere ser, men mangler å velge meg ut hva jeg skal gå med. Har ett par alternativer men vanskelig å bestemme seg. Skulle hatt avstemning her vettu. Ah! Jaja..Hva er deres plan i dag? Og når starter deres fest?

____________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker