Billig og sunn helaften

God fredagsmorgen! Endelig helg, ikke sant :-)? Syntes det passet godt med et lite enkelt og sunt tips for helgen, nemlig middag og dessert til en billig penge som tar deg 20 minutter å lage. I forgårs når vi kom hjem fra en lang biltur prøvde jeg å finne en løsning til middag som var kjapp samtidig som jeg ville ha den sunnest mulig! Vi var også keen på dessert, for det er veldig viktig for oss - spesielt når vi er dritsulten!

I vår handleliste;

Hovedrett: ♥ en pakke med laks, ♥ en WOK pose, ♥ sweetchilisaus, ♥ soyasaus,

Dessert: ♥ dobbel 0% yogurt, frukt, grønnsaker, kesam, holidaymiks, bær

♥Sett ovnen på 170 grader ♥ Er de frossen må du stek laksefileter i 10 minutter før du begynner ♥ Hell ut av vannet ♥ Del de opp i biter slik som på bildet ♥ Hell godt med sweetchilisaus og en stripe med soyasaus over ♥ Dryss over med sesamfrø ♥ Legg i ovnen i 10 minutter til ♥ Wok grønnsakene og bland med laksen ♥ Server! (Til Audun kokte jeg noen eggnudler, passer veldig godt i denne retten)

♥ Desserten er veldig enkel! ♥ Man skjærer opp de grønnsakene eller fruktene man vil ha også lager dip til. ♥ Til frukt har jeg bare dobbel 0% yogurter som dip. ♥ Til grønnsakene har jeg kesam med holiday mix oppi. Favoritt ♥

♥ Grønnsaker; babygulrøtter, agurk, paprika

♥ Frukt og bær; epler, jordbær, blåbær, banan, druer

Smaker så godt å dyppe frukten i yoghurten!

Marta Alise

Liker

Kommentarer