Billig og enkel nyttårspunch

Vanligvis legger jeg ut oppskrift både søndag og onsdag. Men siden det er juleferie har jeg tatt det veldig rolig. Derfor tenkte jeg at det passet godt med oppskrift til en skikkelig nyttårspunch som du kan lage på null-komma-niks i morgen! :-) Endelig er jeg kommet på banen igjen med bloggen og det føles godt! Eneste jeg mangler nå er å mestre det populære kommentarfeltet og mailen min, haha.

Så.. Tilbake til punchen min! Den er absolutt til å anbefale. Laget den for mange år siden og den er så god! Du trenger kun 3 ingredienser og to av de har du mest sannsynlig kjøpt inn til jul og nyttår; julebrus og cava. Granateple kan du kjøpe på butikken! På kiwi er de på tilbud akkurat nå ;-) Passer perfekt om du skal ha en fest i morgen og vil invitere på noe litt annet og noe du har laget selv.

du trenger: (20 pers)

2 granatepler - 2 cava/champagne - 2 liter julebrus og litt grønt til pynt

slik gjør du:

Skjær granateple i to og ta ut frøene. Det er kun de som er spiselig. Legg 1/2 del av champagne i glasset og topp med julebrus. Pynt så med granateple og litt grønt. Enkelt og greit!

Nå skal vi på litt shopping igjen. Ikke for min del, men min stesøster skal ha nyttårskjole! Snakk om å utsette det til dagen.. Tenk om vi ikke finner :-O Noen som har forslag hvor de har fine kjoler som passer til fest?

_________________________________________________________________________________________

Snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

janemarina
janemarina,
Så fint med diamanterna runt flaskan😍😍
nouw.com/janemarina
martaalise
martaalise,
Little sunshine
,
Bildene dine 😱😍😍😍
Sara
,
Utrolig fine bilder&ide- Godt nyttår
Helene
,
Granateple det er så godt det, men synest det er så vanskelig og "skrelle" og få ut.. drinken så kjempegod ut må testes!
martaalise
martaalise,
hehe ja! det tok sin tid!!!!
nouw.com/martaalise