BILDEDRYSS FRA SITGES

God morgen fra varme Spania! I dag er min siste dag her, siden hele i morgen går til reising. Litt kjipt men jeg glemte å sjekke tidene før jeg bestilte. Skulle tatt et senere fly, haha ;-) Men det går bra! Denne dagen skal utnyttes til det fulle. Jeg skal ordne håret, kjøpe et par gaver, pakke og vaske meg ut av rommet mitt. Tenk så heldig jeg har vært som har fått et eget rom her. Disse jentene altså <3 Skulle gjerne blitt lenger. De er så greie å bo med.

Jeg la kun ut video fra lørdagen vår i Sitges, så i dag tenkte jeg å dele litt bilder med dere. Vi tok utrolig mange, så dette innlegget blir skikkelig bildedryss. For video kan du skrolle deg ned noen innlegg. Trykk på "forside" så kommer du til frontsiden.

Sitges var en nydelig liten by som dere må besøke om dere kommer til Barcelona. Toget tok ca 30 minutter fra sentrum i Barcelona og alt gikk smertefritt. Vi betalte 4 euro per tur. Gatene var trange, med mange søte butikker. Det var strand der. Masse liv og mange restauranter. Et av mine anbefalinger til dere som skal hit i fremtiden!

Men nå skal jeg komme meg ut av pcen og inn til bagasjen min. Jeg har lov til å ha med meg 23 kg og det er jeg veldig redd for at jeg klarer å pushe over... :-O Hatt store problemer med det før og jeg ender alltid opp i en krangel med de bak skranken. La oss be om at det ikke skjer i morgen. Jeg er alt for rusten i spansk til å krangle akkurat nå, haha! Vi blogges senere! Da kommer jeg med ukens tips! ;-)

___________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer