bildedryss fra Risør

Hei dere! Har dere en fin søndag? Vi er på vei til Kristiansand. Elsker når det er søndagsåpent! Kunne ønske det var slikt året rundt! I dag hadde vi en skikkelig lat og rolig morgen.. Først lå vi i sengen til ca elleve også dro vi ut mattene å gjorde to økter med deilig yoga. Senere laget Audun frokost også gikk vi i dusjen.

Vi er kanskje de eneste på i hele Norge som ikke har startet med julegaver enda.. Bekymrer meg at vi tar det så rolig men vi har gjort så mye helt tiden og tankene er i julemodus, bare ikke i shoppingmodus.. Men i dag håper jeg vi finner noe. Vi har ikke så mange å kjøpe til, men det vi kjøper eller lager skal passe til den vi gir det til!

jakke HER , skjørt HER , topp//H&M, strømpebukse Lindex, sko HER (adlinks)

I går hadde vi en skikkelig fin dag i Risør. Vi dro bort til lunch og spiste buffé i Kunstparken og videre derfra dro vi til Risør-leiligheten for å bake kakemenn og ha juleverksted. Vi holdt på i mange timer og både vi og ungene synes det var så gøy! Jeg elsker slike inne-dager på denne tiden av året. Så koselig og deilig å bare sitte å pusle med noe. Terapi for sjelen :-)
Jeg tok med meg pepperkakeformer som jeg tror jeg har fått fra mamma?? De er i hvertfall veldig artig og utradisjonelle. Ungene synes de var morsom og laget mange apekatter og hodeskaller, haha.
Skjønne Audun! Han spiste mer enn han laget da.. Tror jeg ALDRI har møtt noen som elsker så mye søtt og julekaker.. Han kunne sikkert spist opp hele haugen om vi andre ikke hadde passet på ;-) Når svigermor spurte om vi skulle ta med oss noen kakemenn hjem, så var vi begge klare på at det skulle vi IKKE! Hadde ikke fått vært her mer enn én time før Audun hadde klamret til seg boksen...

juletips:

Når vi hadde juleverksted laget vi julekort og lykter. Julekortene brukte vi mest tid på og det er veldig gøy når man har mye glitter, lim, saks, papir, aviser osv for å få litt juleverksted-følelse. Til lyktene brukte vi Norgesglass som vi helte 1 eggehvite oppi og ristet forsiktig før vi helte det ut og så gjorde vi samme runden igjen, - bare med sukker. På den måten for man den effekten som dere ser på bildet. Etterpå tok vi en tannpirker og laget mønster. Jeg skrev blant annet GOD JUL på min. Var vanskelig men gikk seg til. Også pyntet vi krukkene. God idé om man vil lage noe på juleverksted med unger.

Dette er bilde av kake jeg laget før vi dro bortover i går. Det er brownies med grønn glasur og pynt. Brukte polkastenger til trestamme. Og bunnen er en samme kake men litt tynnere med melis over. Synes brownisen ble litt tørr men ungene spiste den da :-)

_____________________________________________________________________________________________________

Legg meg gjerne til på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Ser ut dom dere hadde en koselig dag 😊 Fint antrekk forresten 😊
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
team4poter_b
team4poter_b,
Så koselig! 😊
nouw.com/team4poter_b
martaalise
martaalise,
Anne
,
Koselig =)
martaalise
martaalise,
Turid
,
Bilder fulle av Julestemning, Altid hyggelig å lese bloggen din for du er så allsidig. Du har liksom noe for alle.:)
martaalise
martaalise,
Takk for det Turid <3 Så koselig å høre!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så utrolig fine bilder <3