Bildedryss fra min 24 års dag

God morgen fine dere! Først og fremst, tusen hjertelig takk til alle dere som husket på meg i går! Både dere som leser bloggen og dere som står meg litt nærmere. Så utrolig koselig å få en snap, melding eller hilsen på facebook/blogg! Jeg digger dere :-)

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ikke liker oppmerksomhet og på bursdagen min er det ekstra stas - for da er det jo fortjent, ikke sant?

Fra start til slutt var den 17 juni utrolig fin, morsom og gøy! Jeg er så heldig; hele familien var samlet, jeg fikk mange fine gaver, god mat +++.

Vil dere se hva jeg fikk? :-) Det jeg ønsket meg aller mest, fikk jeg. Et olympus kamera! Sykt fint altså.. Også så lite og lett! Passer oss perfekt! Fikk også mange andre ting! Jeg er så heldig!

Gavene tok aldri slutt! Jeg hadde samme følelse i kroppen som når jeg var liten.. Herlige sommerfugler i magen! Haha :-)

Det ble bakt to kaker. En fantastisk oreokake av Meli og en deilig ostekake av mamma. Håper Meli legger ut oppskrift på bloggen sin, for det er min favorittkake!

Her er andre bursdagsbarn og mamma i bakgrunnen. Av oss fikk stefaren min et øl tårn med masse godteri og fine tekster på rundt, øverst hadde vi et tårn av sjokolade og kakelys og inni gjemte det seg en pique :-) Den falt veldig i smak! Jeg og Audun laget det sammen og brukte noen timer på det. Vi laget også piñata til han og den skal vi slå på i dag under hagefesten. Haha :-)

Håper jeg aldri må feire bursdagen min uten Audun... Han er med å gjøre dagen helt fantastisk og gøy fra start til slutt. Føler meg alltid som en prinsesse i hans nærver og i går var det ingen unntak 💗

​Nå skal jeg kåre vinner av vippe-extensions for det skulle jeg gjort i går. Beklager for at dere må vente! Men jeg var med de andre til siste slutt og hadde ikke samvittighet til å bare løpe opp på rommet for å blogge mens det var feiring for meg. Men jeg håper to av dere blir veldig glad for vinneren er Silke Bozdag og Rikke MS. Dere får mail av meg i løpet av dagen :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Rikke
,
Jeg vant?! 😃✨ Det er ikke en annen Rikke som heter noe på s og m nå?!🙈
Gratulerer så mye med gårsdagen. Ser ut som du hadde det strålende 😊💕
Rikke
,
Har ikke fått Mail 😔
martaalise
martaalise,
haha, nei ikke noe annen Rikke med S og M <3 😋
nouw.com/martaalise
Celine
,
Så ut som en kjempefin dag! Herlig familie du har 😃
martaalise
martaalise,
Takk <3 Helt enig!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så ut som du hadde en fin kveld 😊 heldig du som har så mange nær deg, håper du fikk det du ønsket deg<3
martaalise
martaalise,
Takk Helene 😃 Ja det fikk jeg 😃
nouw.com/martaalise
Irlin
,
Så koselig. Såg forresten du og Audun på Zachen i går:) Vart litt starstruck 😊 hehe
martaalise
martaalise,
haaha, så hyggelig! Du skulle kommet bort 😃
nouw.com/martaalise
Kine
,
Du har det alltid så gøy
martaalise
martaalise,