Bienvenidos a Barcelona

Dagen i går var fantastisk, varm, deilig og morsom. Vi fire sammen har det veldig kjekt i lag og finner på mye rart. Veldig koselig å reise med ett annet par, spesielt når det er familie ♥ Barcelona tok oss godt i mot i 12 tiden og da var det rett på hotellet for en dusj også rett ut igjen på sightseeing og shopping. Hotellet vi bor på heter Silken Las Ramblas og ligger rett med alle butikkene og restaurantene. Jeg liker det hotellet veldig godt! Vi var innom noen av Gaudi sine mesterverk, for eksempel La Sagrada Familia som er på bildet over her. Jeg har vært her mange ganger før, men synes det er like stas hver gang!

Etter sightseeing møtte vi de to andre for en paella-lunch. Ikke den beste paellaen jeg har smakt men den funket for vi holdt på å dø av sult. Dette er min yndlingsrett og nasjonalretten i Spania. *Barndomsminner* Skal noen være verdens beste så lager de paella til meg. Jeg burde kanskje lære meg å lage det selv, men da er faren der at jeg lager det tre ganger i uken, haha :-)

Vi var så slitne etter all traskingen at etter ett glass vin kjente både jeg og Mariela at vi var brisne. Alt var plutselig veldig morsomt.

Tenk at jeg får være kjæresten til denne fine mannen! I går kveld etter restaurant besøk var vi å så på fonteneshow øverst på Las Ramblas.

Her er vi på en kjøttrestaurant hvor man steker kjøttet selv. Utrolig stas! Vi var der med mamma for første gang for to år siden og siden har jeg lengtet tilbake. Vi hadde glemt navnet på restuaranten men Ole har en fantastisk retningsans og hukommelse, så han ledet oss dit. Må si jeg er imponert :-D Jeg er så glad vi tok med Audun dit for jeg tror aldri jeg har fått så mørt og godt kjøtt. Også er det litt spesielt med den varme steinen man får på bordet :-)

I dag har vi stått opp tidlig. Vi skal avgårde på cruise nå. Dagen i dag blir brukt på båten og i morgen kjører vi inn i land til Savona. Aldri hørt om den byen men håper det er noen utflukter eller noe strand vi kan boltre oss på! Fint blir det uansett :-)

Tusen takk for alle kommentarer. Jeg skal svare på de når jeg har litt bedre tid! Men jeg har registrert alle og setter veldig pris på at dere gidder å kommentere! Ønsker dere en fin helg!

Marta Alise

Liker

Kommentarer