¡Bienvenidos a Argentina!

Vi er vel fremme i Buenos Aires og har allerede lagt oss godt til rette ved bassenget. Reisen var ekstremt lang og tung. Vi måtte gjennom x-antall passkontroller, scanning av kofferter og sikkerhetskontroller. Takket være en ekstra god reisepute og Katie Melua fikk jeg sove en del timer. Vi var fremme halv syv om morgenen lokal tid og da hadde vi vært på reise i 28 timer. Nå kjennes det helt på sin plass å svømme noen lengder etterfulgt av en liten siesta.

- Husets vakthund, en jeg ikke har blitt så glad i enda -

Det var utrolig mange inntrykk på en gang. Først og fremst var det litt rart å se igjen pappa etter tre år. Jeg var veldig nervøs på hvordan han skulle takle at Audun var med som min kjæreste og selvfølgelig, hvordan han kom til å behandle han. Audun fikk heldigvis en fin og varm velkomst av alle, spesielt fra pappa faktisk. Vi klarte å kjøre feil og kom oss gjennom et forferdelig ghettostrøk på vei fra flyplassen til huset. Jeg fikk helt kultursjokk av alt fattigdommen, og alt vi kunne se rundt oss var kun slik man ser på tv; Ødelagte bygninger, hjemløse hunder, vrakte biler, forferdelige veier og søppel som ble brent midt på fortauet. Det var en veldig herjet by og jeg fikk grei beskjed om av pappa at vi aldri hadde kjørt her om det hadde vært mørkt ute. Jeg skal absolutt tilbake der å ta bilder - på dagen selvfølgelig!

Byen vi bor i heter San Miguel og området vi bor i heter Buena Vista. Veldig koselig og stort hus vi bor i, vi har selvfølgelig stor hage og et basseng til å dyppe oss i.

Vi ligger 4 timer bak Norge og her viser temperaturen 30°. Utrolig deilig.

Senere i kveld kommer resten av familien min. Vi skal grille; "argentinsk asado". Det blir så spennende og jeg grugleder meg! Spesielt gleder jeg meg til å møte fetterene mine som jeg husker veldig godt! Jeg fikk god kontakt med eldste mann, Leo som er til høyre for meg og har holdt kontakt med han gjennom facebook de siste årene.

Pga dårlig nett her nede har jeg ikke fått postet innlegget før nå. Klokken viser nå 18.11 her ♥ Håper alle har hatt en fin start på uken. Sees senere :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer