BEST OF

img

Helt siden jeg startet å blogge offentlig i februar (2015) har jeg sluppet noen bomber. Det har føltes godt og vondt på samme tid. Mye av grunnen til at jeg blogger er for jeg er veldig glad i å skrive, jeg kjenner en slags terapi av å dele og jeg vil gjerne at vi skal ta opp temaer som er tabubelagt. Vi må prøve å legge vekk skammen som mange av oss føler for ting vi har gjort eller blitt utsatt for. Jeg trodde aldri at min "bloggreise" skulle ta sånn av som det har gjort. Jeg har hatt store lesertall men jeg har også fått kjenne på at mange ikke kommer innom. Det har vært veldig opp og ned og det slutter ikke med det første selv om jeg liker best å blogge når dagens lesertall er høyt og kommentarene er mange. Dette er de innleggene jeg har fått mest respons på og lest av flest; 

img
Skjønnhet kommer ikke i en størrelse - Jeg fikk rask beskjed om at en jente som meg ikke burde ta outfitbilder, for jeg er ikke like fin eller slank som alle andre. Men jeg håper nå at folk ser at jeg ikke synes at skjønnhet kommer i en størrelse eller at man ikke kan kle seg sånn og sånn bare for man er litt større eller litt mindre.

Dette skrev jeg egentlig for Aftenposten - Jeg ble spurt om å skrive for Aftenpostens debattinnlegg om livet til meg og Audun. Innlegget ble lest av over 500 000 stk og var en av de mest leste saker i 2015 på aftenposten.no. Jeg er så stolt! Her kan du lese HELE innlegget mitt som ikke var redigert. 

img

Hvilket rulleblad skal man se på? - Er det helt fremmed for noen at det finnes menn der ute som har helt plettfritt rulleblad, men som er totale psykopater hjemme? Hvorfor betyr fasade så utrolig mye her i Norge? Er det ikke bedre at man er sammen med en tidligere raner eller narkotikasmugler - som har lært fra sine feil og behandler en med respekt og gir den kjærligheten man trenger, enn en som har et rent rulleblad men terroriserer vedkommende hver dag og får han/henne til å føle seg som verdens minste menneske på jord?

Kjæresten min skal i fengsel. Da var katta ute av sekken! Kjæresten min ble tatt med mange kg hasj i 2013 og skal snart inn for å sone. Jeg har fortalt og skrevet under alle ukene med rettsaken, mer finner dere under kategorien "Audun". Denne teksten er nok den som har blitt lest mest. Jeg ble intervjuet av Side2 og innlegget mitt ble publisert på Nettavisen. Av alle innleggene er dette som jeg har fått mest støtte for og mest dritt for. Naturlig nok.

♥ 5 år i fengsel - Innlegg fra meg til Audun. Dette innlegget skrev jeg siste dagen i retten.

♥  De beste og verste årene av mitt liv - Dette innlegget lo jeg og gråt jeg meg gjennom... Glad jeg hadde bilder og gode historier til hvert kapittel for det ble et godt innlegg med mange lesere.

img
img

♥ Fengselsfruer - Blogginnlegg som var dedikert til alle flotte damene som hver dag kjemper sin kamp.. 

♥ 10 bursdager i fengsel - Audun skrev ett av de beste innleggene på bursdagen sin hvor han mimret tilbake. Han har vært inne i fengsel mange av de og det var veldig vemodig å lese hans historier. Jeg har alltid elsket bursdager, men skjønner hvorfor han ikke har gjort det. 

♥ A guide to Palma de Mallorca - Dette er ett av de innleggene jeg har jobbet lengst med. Fikk også veldig mye hjelp av mamma for å få det perfekt. Det er en reiseguide som passer for de som vil gjøre litt andre ting enn å sole seg og bade i Mallorca.

img

Til dere bloggere som kommenterer på min blogg. Til alle bloggere der ute...

♥ Silikonpupper spørsmålsrunde - Var egentlig bare to-tre stk blogglesere som lurte på det med silikon, men var tydelig flere som lurte på de samme spørsmålene for innlegget ble lest mest i november. Kanskje pga bildene også, haha :-)

♥ Topp 10 sunne desserter - Dette innlegget liker jeg selv godt for det er mine favoritter som jeg trygt kan dele med de som ikke vil spise usunt men vil likevel kose seg. Gøy at det fikk så stort lesertall, kanskje pga overskriften og bilde.

img

♥ Kjærlighetssorgen som tar livet av deg - Dere skriver ofte inn til meg men denne e-posten valgte jeg å poste slik at flere kunne se at man ikke er den eneste som har kjærlighetssorg.

♥ Sexhandel i Norge - Min mening om prostitusjon i Norge og hvordan jeg ville ha løst det. 

♥ Kristiansand by day - Første gang jeg tok bilder med den nye linsen min. Det ble veldig godt tatt i mot :-) Mest leste outfit-innlegg!

img

Fra karakter C til stryk - Dette innlegget var vanskelig å legge ut, siden jeg nettopp hadde startet å blogge på den tiden. Jeg fikk 22 000 lesere på en dag og hundrevis av tilbakemeldinger. Det var helt sinnssykt mange som delte dette innlegget!

img

En søsters hjertesukk - Min lillesøster skrev et innlegg her inne på bloggen hvordan det var for henne å stå på sidelinjen �� se alt vi gikk gjennom. Hun er jo en pårørende hun også. 

Når elevens første møte med mobbing blir gjennom lærere. - Hva vet vi egentlig om hva som skjer på skolen når læreren lukker døren? Skolen som skal være trygg og sikkert for våre barn er ikke alltid det. Jeg valgte å skrive ett innlegg om noe som berører min kjæreste og hans skolekamerater når de var elever på barneskolen. Mobbing, vold og voldtekt.

♥ 15 tips til sunnere ferie - Dette er sånne innlegg jeg elsker å lage! Så mye gøyere enn alt annet! Og enda bedre var det når det ble så godt tatt i mot! Elsker sommeren og kjenner ekstra på det nå, hvor mye jeg savner å blogge på den tiden.

img

Under kategorien "Persoling" har jeg flere tekster rett fra hjertet. Jeg har opprettet en facebookside for bloggen hvor jeg legger ut link hver gang jeg har skrevet et innlegg.

Følg meg HER.

Tusen takk til alle dere som følger meg, gidder å lese, kommentere og til dere som deler videre!

Marta Alise

Liker