Bergen by night

inneholder annonselinker

Bergen er bare så nydelig nå før jul. Jeg driter i om det er 13 grader og drittvær. Haha. Byen gir meg fortsatt julestemning <3 Det er pyntet i gatene og julemarkedet har kommet opp. Jeg skal ta meg turen i morgen å spise noen churros.

I går var vi i byen på grunn av Kurt Nilsen konsert og restaurantbesøk. Begge deler var veldig koselig. Fikk skikkelig påfyll på julestemningbarometeret.

Julemarked <3 Gleder meg til å dra tilbake i morgen!

Kurten <3

Fikk gåsehud i det han kom ut på scenen. Jeg husker så godt audition hans på Idol da jeg var yngre og så det med mamma. Husker godt noe militærskjorte og reaksjonene til dommerne da de så han. Også åpnet han kjeften og det var helt nydelig å høre på. Så i går fikk jeg plutselig flashback fra den tiden, og tenkte "shitt, og nå er du her". Det er veldig rørende å tenke på. Også er vi fra Bergen litt ekstra stolte tror jeg :-) Hehe.

Sjekk mammas hår! Knipset sikkert 20 bilder når hun gikk foran meg. Så fin <3

Skjørt her, kåpe her

Både kåpen og skjørtet jeg har på meg her er på 30 og 40 % nå! Jeg bruker kåpen min når jeg skal være fin og varm. Det er så god og jeg får alltid kommentarer på hvor fin den er :-) Skjørtet er kjempe stilig med paljetter. Det er også stort i størrelsen. Skal brukes i juledagene igjen og igjen.

Måtte knipse bilde av vinduet til en frisørsalong. Så utrolig fin pyntet <3

I dag har jeg vært på fjelltur og svettet fra meg. Kvelden skal nytes med jentene mine og film <3 Sender dere en juleklem!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

liseburoy
liseburoy,
Så flotte bilder du har fått fanget opp! Som jeg savner å svette av meg på fjelltur, den følelsen etterpå <3 Kos deg og nyt kvelden med jentene dine <3 God jul!
nouw.com/liseburoy
Tiobarnsmamman
Tiobarnsmamman,
Så mysig det ser ut där🥰
nouw.com/tiobarnsmamman
disa Svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Kristine
,
Hei. Håper du vil oppdatere her snart, for oss uten instagram lurer vi veldig pp hva som skjer 🤣er Audun fri igjen? Jeg har fulgt deg siden lenge før han gikk inn i fengsel å føler jeg bare må vite å holdes oppdatert.🤣men skaffer meg ikke instagram av den grunn. Oppdater mer på snap å blogg vær så snill.
EmilieMarie
EmilieMarie,
Så koselig innlegg😍
nouw.com/emiliemarie
oppvaskkum,
Takk for kjempefin blogg
nivito.no/
Mina
,
Lenge siden du har skrevet noe nå? Håper det går bra med deg og at det ikke har skjedd noe med deg og Audun.
Ellendelin
Ellendelin ,
Så himla mysigt! Och vad fint! 💙
nouw.com/ellendelin