BERGEN - here we come

God morgen alle sammen!

Nå er vi endelig klar til avreise. Vi har pakket bilen og vasket huset. Deilig å komme hjem til rent og pent hjem :-) Nå går dietten min mot slutten, i hvertfall syklus 1. På torsdag starter jeg på syklus 2 og da blir det flere matprodukter som jeg kan spise. Gleder meg! Jeg skal forsatt skeie ut i morgen, som er bursdagen min!

Her er bilder fra turmaten vår. Vi beregner å kjøre i 9 timer og det er jo mange fristelser på veien! Så i går stod jeg å laget matpakke til oss, sunnest og billigst slik! Jeg laget to tunfisksalater til meg og en til Audun. For han MÅ ha veimat en eller annen gang ;-) Vi får håpe jeg klarer å holde meg! Men med så mye god mat og snacks blir vel det null problem!

Så sykt kjedelig at det ikke er sommer i Bergen. Her nede er det 25-26 grader i solen og vi håpte på det samme der oppe.. Jeg har pakket med meg sommerklær og jeg nekter å pakke om! Det er juni for faen...

Uansett! Jeg legger ut oppskrift senere i dag. Kobler mobilen opp til pcen slik at jeg kan skrive fra veien! Genialt :-) Ønsker dere alle en fin dag!

Vil du følge turen vår så legg oss til på snap:

martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer