BENIDORM

Endelig litt bilder fra Benidorm! Søndagen startet med litt soling før vi turet bort til Benidorm for shopping og middag. Ble ikke noe shopping, men masse titting i butikkene. Herregud så koselig det er i Benidorm! Skikkelig Magaluf-tendenser noen steder, men hyggelige gater, mye liv og koselige restauranter. Kunne tenkt meg å gå ut her en dag, men vi kjører alltid hit og nå kjører jeg.. Så da blir det en iste og vann på meg, haha :-) Vet man kan drikke litt i Spania og forsatt kjøre, men med den usikkerheten jeg har bak rattet og nye veier for meg, så tørr jeg ikke. Hadde en forferdelig drøm en av dagene når jeg var alene her at jeg hadde drukket meg ihjel og satt meg bak rattet. Klarte ikke å konsentrere meg om å kjøre, så jeg kræsjet overalt. Var helt grusomt. Jeg gråt og var helt vekke. Tidenes mareritt. Følte jeg gjenopplevde noen andres mareritt - haha. Må føles helt forferdelig å kjøre når man ikke har kontroll.

Det er en butikk som heter ALIHOP som dere må innom om dere drar til Spania. Den kan minne litt om TGR hjemme. Billig og mye gøy! Masse dinger og fine ting til stranden <3 Elsker strandveskene der! De er så fine..

Vi fant en koselig og hyggelig restaurant i en av sidegatene til hovedgata langs stranden. Følte vi var på et club-området, men så kom vi over denne italienske. Og de hadde glutenfri pasta/pizza også! Passet perfekt siden en av jentene har intoleranse. Er ikke superlett å finne passende mat, for mange har ikke peiling også steker de gjerne mat uten hvetemel sammen med en annen rett som inneholder hvetemel - så da er vi like langt. Men vi prøver og spør hele tiden! Ingen skal bli dårlig her nede <3 Vi delte en lasagne og en pasta Carbonara. Perfekt!

me and my sister <3

Istedenfor å sitte meg ut å sole meg, skal jeg blogge! Jeg har litt å ta igjen etter i går. Stikk gjerne innom igjen <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Nattyml
Nattyml,
Så flotte bilder og så fine dere er <3 kos dere i varmen!
nouw.com/nattyml
martaalise
martaalise,
:D det gjør vi! Tusen takk 😃
nouw.com/martaalise
emiliehelle
emiliehelle,
Så hyggelig 😍
nouw.com/emiliehelle
Jeanette
,
Fine bilder og DEN neglelakken!!!! ( jeg og neglelakk ) hva heter den?? Vanvittig fin!!
martaalise
martaalise,
Haha ja den er rålekker! Har lagt den ut i neste post <3 klem
nouw.com/martaalise