Beauty Queen Nail Studio

(i samarbeid med Beauty Queen Nail Studio)

Forrige uke i Oslo var jeg så heldig å få nye negler. Og ikke hvilken som helst negler, jeg fikk de fineste neglene jeg har hatt på år. Jeg var hos en dame som heter Gosia som holder til i Vestli, rett ved Stovner senteret. Utrolig hyggelig og flink som lagde akkurat de neglene jeg ville ha. Jeg fant et bilde av noen negler på pinterest og da visste hun hva hun skulle gjøre. Det var veldig koselig å være der, vi ble venninner med en gang! Hun prater med deg så tiden går utrolig fort også har hun alt i rosa, alt av utstyr og tilbehør. Gøy for oss jenter!

Så fornøyd! Det er så mange som har spurt meg hvor jeg har gjort det og hvilken type negler jeg fikk. Jeg har en slags rosa/milky farge med gele. Mine koster 650 kr - utrolig billig og mye for pengene! Det fineste er vel at de ser så naturlige ut og om jeg blir lei kan jeg farge de i hvilken som helst farge oppå. 1.oktober skal hun åpne sin egen salong på Bislett. Beauty Queen Nail Studio. Jeg gleder meg!

Til dere i Oslo; dere må dra hit om dere vil ha velstelte og flotte negler. Hun kan alt mulig! Sjekk ut og lik facebook siden hennes HER, bilder og inspirasjon til fine negler finner dere der inne.

Marta Alise

Liker

Kommentarer