Beachparty @Arendal

Nå går det endelig litt bedre med oss.. Men her har dere grunnen for hvorfor vi har hodeverk i dag;

Vi stod opp ganske sent i går, gikk en lang tur med Chanel, vasket klær og vasket badet. Vi hadde forsatt mye rester fra rettssaken og turen i Bergen som bare har lagt og sleng, så vi fikk endelig bukt med det. I 3 tiden hoppet vi i dusjen og gjorde oss klare for Beachparty. Vi satt utenfor her hjemme å drakk litt og det var så deilig og varmt. I halv 6 tiden ble vi hentet av taxi som kjørte oss bort til Hove. Og der begynte morroa...

Når vi kom frem var det folk som satt å drakk og spiste, noen spilte beachvolleyball, noen danset også var det en brygge der flere båter hadde lagt til. Det var også DJ, VIP avdeling og masse grillmat med tilbehør. Det var utrolig god stemning fra start til slutt! Jeg ville egentlig ikke ta med meg Chanel, men Audun skulle ha henne med siden det var så varmt i leiligheten vår. Men når vi kom frem angret jeg for musikken var så høy. Heldigvis kjente Audun en som hadde båt ute på bryggen og der hørte man musikken veldig, veldig lite, så da la hun seg ved siden av meg og sov i noen timer. Hun er jo veldig populær uansett hvor vi går. Går vi tur her i området skal minst 5 unger klappe henne og slik var det i går også.. Haha :-) Hun ELSKER oppmerksomhet og den halen hennes går frem og tilbake hele tiden. Men jeg blir nok ikke å ta henne med på et slikt sted igjen.

Vi traff så mange kule mennesker i går! Nesten synd at kvelden tok slutt. Meg og Audun setter så utrolig pris på alle dere som kommer bort! Det er så kult :-) Stor takk til alle dere vi festet med i går! Arendal er så gøy! Håper en lignende arrangement som i går kommer i nærmeste fremtid!! Vi fikk også slike Glowsticks i går, så vi satt på plenen å lagde glowbånd. Vi gikk også på jakt etter flere, må ha sett helt ville ut... Haha :-)

Fylla har skylda, men hvem har skylda for fylla?

Klokken 11 stengte beachpartyet og da var meningen at vi skulle ut på byen i Arendal. Men for min og Audun sin del så ble det kebab og hjem med Chanel.. Vi sovnet i halv ett tiden, 😂😳 Men det var veldig koselig å kjøre båt tilbake til byen!

Nå står Audun på kjøkkenet å lager lasagne. Han har vært på butikken to ganger i dag for å kjøpe ost.. Han er helt vekke stakkars ,så han kom hjem isted med full handlepose. Men den ene tingen vi virkelig trengte (ost), den klarte han å glemme, så han måtte tilbake. Fikk så vondt av han.. Men men, vi får vel bare innse at vi ikke takler like mye fest som før 👎😂

Hva gjør dere i dag? Håper dere er i bedre form enn meg! ❤😘

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så ut som dere koste dere! 😊 ikke så greit med hund og høy musikk, men da var det jo greit dere droppa byen, haha. <3
martaalise
martaalise,
Nei absolutt ikke <3 Vi hadde nok heller ikke godt av byen haha!
nouw.com/martaalise
Christina
,
Du er sååå pen
martaalise
martaalise,
Tusen takk <3
nouw.com/martaalise
ANNIKA,
På bildene ser det ut som det var verdt litt hodepine 😃
annikama.blogg.no
martaalise
martaalise,
OH yes <3 😃 haha!
nouw.com/martaalise
marielilleaas
marielilleaas,
martaalise
martaalise,
Nathalie
,
Så fiiiin kjole! Hvor har du kjøpt den?😍
martaalise
martaalise,
Den er fra H&M <3 løp å kjøp! 😃
nouw.com/martaalise