BEACH ESSENTIALS

Denne kategorien fortjente en oppdatering og hva passer vel bedre enn litt "beach-talk". Nedenfor har jeg listet mine må-ha-ting til å stranden/parken! Hva topp 3 ting må dere ha med? 😘☀

UNDERHOLDNING

Musikk, bok, spill, kryssord! Deilig å legge vekk telefon og bare kose seg med litt "gammeldags"-underholdning. Min favoritt på stranden er blad, notatbok hvor jeg skriver ting til bloggen også Scrabble som meg og Audun pleier å spille. (Jeg vinner 2 av 3 ganger, haha 😂😉)

VANN

Vi overlever ikke uten! Husk1 liter per person!

SOLBRILLER, HÅNDKLE, BIKINI

Ingen bikini, ingen morro! Viktig å huske bikini, solbriller og et deilig håndkle å ligge på. Går ut i fra at dette er det alle husker, men ville ta det med siden innlegget går ut på hva jeg må ha med meg på stranden :-) Et tips: Ta med et skift, enten en strandkjole/shorts og tskjorte. Så deilig å ta på seg noe "nytt" etter en lang dag på stranden.

BABYSERVIETTER

Det er så herlig å vaske seg i ansiktet og diverse andre steder når man har vært mange timer ute! Spesielt å få av alt saltet, for det kan svi litt om man er solbrent og går mange timer uten dusj!

MAT

Man blir gjerne lenger enn ett par timer på stranden eller i parken. Da er det ekstra deilig med litt mat! Vi elsker å grille, kjøpe litt frukt og ta med en salat. På den måten blir det billigst og sunnest! Det er vanskelig å være superstreng og det skal man jo heller ikke være når man skal ut å kose seg. Men når strand og park blir noe man gjør hver dag er det greit å ha frukt/salat innimellom! Husk: papptallerken, bestikk, glass og papir :-)

SOLKREM:

Sist men ikke minst; å beskytte seg selv mot solen, uavhengig om man er i Thailand eller Norge. Det er så viktig. Selv jeg som har en mørk hud må smøre meg ellers blir jeg brent. Selv om det ikke er rødt, så huden forsatt skadet. Man må bruke solkrem! Vi pleier å smøre oss før vi går ut av huset også smører vi oss en gang til, gjerne flere ganger om vi bader.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

amandajonassen
amandajonassen,
Fine ting å huske å ta med seg 😊
nouw.com/amandajonassen
martaalise
martaalise,
helene
,
veldig greit med underholdning, det kan ofte bli litt kjedelig og bare ligge der hele tiden og slikke sol <3
martaalise
martaalise,