Bare fire uker igjen i retten

Retten har ligget foran skjema hele uken så i går ga Audun sin forklaring istedenfor mandag. Det gikk bra synes jeg, men jeg er jo ikke noe ekspert. Det positive med Audun er at han ikke lyger, så han slipper å pugge ett manus eller tenke seg veldig om hele tiden. Men noe er nok uklart, det er tross alt to år siden dette skjedde. Til neste uke skal de gå gjennom spaning og tlf avlytting. Det kommer spanere som skal forklare seg om bevegelsene til de siktede, kvelden før de ble pågrepet og under pågripelsen. Det blir sikkert spennende. Vi har jo lagt merke til ett par biler her og der i nyere tid, men de er dyktige og vi skjønner at når man har vært involvert i en så stor sak før så følger de jo med.

Vi har prøvd hele uken å ha en positiv innstilling selvom det ikke alltid har vært så lett. Audun er i veldig godt i humør og det er det samme mellom oss, men jeg kjenner jo at vi begge er lei oss. Det er trist og det er hardt. Likevel har vi vært på kino, spist ute, bodd på hotell, jeg har truffet mange venninner også har det jo vært litt spennende med det film teamet som har fulgt oss, eller i hovedsak Audun :-) Jeg har forresten noe spennende å fortelle midt oppi alt dette, men det er hemmelig inntil videre. Det er et stort lyspunkt i en sørgelig tid! Gleder meg til å skrive om det!

Nå er vi i Arendal, vi kom i går kveld. Vi koste oss med taco og Empire, noe vi har savnet sårt. Det har blitt så tidlige kvelder i Oslo naturligvis. Men i går, når vi endelig hadde sjansen til å være oppe lenge sluknet vi begge to klokken elleve på sofaen. God døgnrytme, haha. Vi er ganske utslitt, for vi sov helt til halv elleve i dag morges. Vi har fri fra retten hver fredag, så vi blir i Oslo fra mandag til torsdag hver uke i fem uker til sammen. Vi er ferdig med første uken, så fire igjen! Prøver å variere bloggingen denne tiden, at det ikke blir alt for mye rettssnakk! Men blir ikke så lett når jeg ikke har kjøkken til å lage middagsoppskrifter eller tid og ork til å ta outfitbilder. Håper dere ikke kjeder dere ihjel og håper selvsagt at kanskje noen av dere synes det er greit å følge med på eller synes det er spennende. Nå skal jeg og Audun på PW. Vi har gått ganske mye denne uken men ikke noe særlig trening.. Så kanskje vi skal hoppe litt i trapper også. Blogges senere!

Marta Alise

Liker

Kommentarer