Barceloneta

God morgen Norge :-) I dag er det siste dagen på stranden for Benedicte. Vi begynner smått å bli færre og færre... I går dro broren til Caroline og i dag drar Marielas venninne. Så fra i dag av er Mariela og Caroline stuck med bare meg, haha :-)

I går var vi på stranden nesten hele dagen og etter det dro vi til Las Ramblas. Stranden her er så deilig, men det er litt for mye vind av og til. Spesielt når det nærmer seg middagstid. Jeg rakk også å få en massasje i går og hun er så flink! Håper hun kommer bort i dag og, haha :-)

Disse bildene er fra helgen. Vi har ikke drukket siden for vi skal ha litt skjerpings her hjemme. Jeg er også ganske lei av drinker osv. Blir så rar i kroppen når det blir for mye :-O
Etter ett par timer på Las Ramblas fant vi oss en koselig restaurant i en sidegate. Den var sykt liten men det var veldig god mat. Vi hadde da leitet i nesten en time og gått ganske mye fra restaurant til restaurant. Vi ble liksom ikke enig, men når vi fant den så sa alle "ja"!
Nå skal jeg vekke de andre, spise frokost også komme meg ned på stranden. Sårene under foten begynner å bli bedre, så jeg gleder meg skikkelig til å gå litt og kanskje jogge snart :-) Promenaden her er sykt lang og fin!

_____________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lise
,
Så fint! Kos dere i Spania. Fantastisk land
turid
,
Kan bare se på bildene og drømme. Våknet i dag til 10 cm snø her i Trondheim. :/