Bar til bar

Om dere vil ha en morsom dag på en helt vanlig fredag anbefaler jeg bar til bar-runde med en liten gjeng. Selv var vi bare 3 stk men vi holdt sammen fra vi gikk, til vi kom hjem + at vi møtte mange kjekke mennesker der ute! Vi klarte dessverre bare å komme oss gjennom 5 utesteder, men hei Arendal! Du er jo gøy å gå ut i likevel :-) Haha!

BAR NR 1

Førstemann ut var en litt brun bule som hadde livemusikk og deilige coronas! Musikken var faktisk veldig god og vi satt her kanskje en liten halvtime før vi gikk videre 20 meter til neste bar..

BAR NR 2

Dette var kanskje den mest harry plassen vi var på av alle! Men her hadde vi det også veldig morsomt. Vi snakket med absolutt alle som satt der ute for det var ikke så stort og alle satt veldig tett. Her ble vi kjent med en bergenser som ville ha oss med til å synge bursdagssangen for mannen som nettopp ble 40. For å si det sånn; det ble en katastrofe! Ene enden startet med den engelske sangen enda vi hadde blitt enige om den norske. Haha. Det var så kleint og stakkaren bare stod der og skjønte ingenting..

BAR NR 3

Her var det sykt god stemning og musikk! Litt internasjonalt og sykt billig med drikke. Hit skal vi definitivt igjen! Følte vi var på en hjemmefest nesten.. Kunne blitt der lengre men vi drakk opp én vin også videre..

BAR NR 4

Dette stedet kunne jeg ønske jeg husker hva het for det var utrolig stilig og nytt. Her ble vi kjent med en damegjeng med lærere. Husker ikke så mye av alle samtalene men jeg husker: Marokko, barn, naturfag og at Norge har alt for strenge regler mtp alkoholservering og tider.

BAR NR 5

Vi måtte ta farvel med damene og da havnet vi på siste stedet vårt. Vi hadde egentlig ambisjoner om flere steder men tiden gikk jammen meg fort! Etter at vi hadde fått øl og plass til å sitte kom de damene igjen! Det var så hyggelig å se de selv om det var 2 min siden vi hadde sagt hadet, haha :-) Så vi ble en liten gjeng den siste timen av runden vår.

Siste stedet vi endte på heter Madam Reiersen og eneste grunnen til at jeg husker dette og ikke de andre er fordi vi har spist middag her flere ganger før. Det er et skikkelig koselig restaurant/utested men i går fikk de en liten strek i min regning. Klokken 2 stenger alkoholserveringen, så vi hadde kjøpt inn litt ekstra øl slik at vi kunne drikke det før hele utestedet stengte. Fra 2 til halv 3 gikk vaktene rundt for å si at vi måtte forte oss å drikke opp. Skikkelig plagsomt men man kan jo ikke svare tilbake at de er irriterende, for da blir man jo bare kastet ut, ikke sant? Rett før halv 3 ble jeg litt kvalm så jeg ba Audun om å hente ett glass vann. Jeg ble bedre med en gang men jeg forsatte å drikke for å slukke tørsten. Klokken halv tre, mens de andre stod å tok på seg jakker og gjorde seg klare til å gå - kom en vakt bort å truet meg med å stenge meg ute fra stedet om jeg tok en sipp med vann til. Jeg ble helt stum og syntes han var så skikkelig frekk. Vi hadde vært der en hel gjeng og drukket masse, også kunne jeg ikke få drikke opp vannet mitt? Og ikke nok med det, han måtte si det på en frekk måte. Altså, noen vakter er veldig nedlatende ovenfor gjester. Føler de tror de kan gjøre og snakke som de vil siden de er edru og vi er fulle + at de har makten med å bare stenge eller kaste oss ut. Jeg har jobbet mange år i utelivsbransjen og jeg vet man møter mye rare folk som kanskje svarer frekt eller er vemmelige. Men jeg var helt rolig og jeg fikk ikke si noe, hadde ikke sagt noe før heller. Så jeg skal ikke tilbake dit! Leit for de som driver stedet at de har vakter som ikke er høflige. Tror vakten hadde hatt en annen tone til gjestene om han hadde eid eller drevet stedet.

​Så skål for det! :-) Bildet over er forresten fra et annet sted og er tatt før på dagen i går. Men ja.. Vi hadde det veldig kjekt i går uansett og jeg syntes Arendal var mye gøyere enn det jeg hadde inntrykk av! Gleder meg til å gå bar til bar runde igjen på de andre utestedene for det var veldig gøy og minnet meg om tiden i fadderuken når jeg studerte i Oslo. Nå skal jeg og Audun spise kinesisk og se film! Hva gjør dere i dag? 😃

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Vinneren av skolestart-konkurransen er Sandra B. Johansen. Gratulerer så mye! Neste konkurranse kjører jeg neste uke :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så det på snapchat, det så utrolig gøy ut!😄 Noen vakter tror de har så mye makt skulle tro de var sjefen over alle sjefer, utrolig nederlatende gjort. Gratulerer så mye til vinnern😊
Ronja Marie
,
Jeg fulgte kvelden deres på snapchat, sykt morsomt! Elsker at du er så aktiv på snapchat 😍
martaalise
martaalise,
Haha 😃 så gøy at du følger <3
nouw.com/martaalise
Bibliotekhjerte
Bibliotekhjerte,
Det hørtes gøy ut! 😊 Fin blogg✌🏻️
nouw.com/bibliotekhjerte
martaalise
martaalise,
Det var det og 😊
nouw.com/martaalise