bakt eple på 1-2-3

Jeg leste et sted at det var eplenes dag for to dager siden, og hva passer vel bedre enn en skikkelig god epleoppskrift, da? Jeg har fått utrolig mange epler av svigers fra hagen deres, så her går det ned 1-2 epler hver dag men i dag ville jeg være litt ekstra kreativ og lage en ordentlig deilig dessert.

Jeg har laget bakt eple som dere kanskje ser og det er virkelig en god rett som er super enkel å lage. Dessuten trenger man ikke man ingredienser og det tar liten tid å lage! Perfekt alternativ til dessert om man er fysen på noe godt ;-)

du trenger:

4 epler, 4 ss honning, 2 ss kanel, 200 gr havregryn, 30 rosiner, 2 ss sukrin gold, 4 ss vanilje yoghurt

slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader. Bland havregyn, rosiner, honning, kanel og sukrin gold. Skjær 1 cm av toppen på eplet. Lag et hull i eple og stikk blandingen oppi. Topp med ekstra og sett lokket på.

Legg eplene oppi en ildfastform og stek i 20 minutter. Topp eplene med 1 stor ss vanilje yogurt, litt honning og kanel.

Server og nyt!

_______________________________________________________________________________________________________________________________

I dag har jeg og Audun hatt en veldig chill dag men jeg har likevel litt vondt i hodet for jeg har vært på pcen i hele dag. Sliter litt med den safarituren og jeg får ikke alt til å gå opp. Men jeg er sikker på at alt blir løst i morgen. Vi får holde oppe håpet!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Nam! Dette må jeg teste 😊 elsker bakt eple og eplekaker❤️
martaalise
martaalise,
eplekake er sykt godt også<3
nouw.com/martaalise
kamillahaaland
kamillahaaland,
Ser supergodt ut!
nouw.com/kamillahaaland
martaalise
martaalise,