Back to reality

Litt sen oppdatering fra meg. I dag har det gått i ett. Vi kom ikke frem til Oslo før i dag tidlig i sekstiden. Synes så synd på Audun, han kjørte hele veien også fikk han bare litt over en time på øyet før han måtte opp til rettssaken. Heldigvis fikk vi sove hos lillesøsteren min, og hun bor i sentrum, så det var ikke lange turen bort. Jeg fikk sovet ut i dag også stakk jeg på joggetur. Jogget fra gamlebyen til Tinghuset. Det tok ca en halvtime og det var så deilig i finværet.

Chanel, familiehunden vår er her i Oslo sammen med Mariela. Så koselig å se henne igjen. I natt når vi kom inn her ble hun helt gal! Tenk å bli så glad for å se oss! Har savnet hun veldig. Hun er verdens skjønneste hund ♥

Nå ligger vi hos lillesøsteren min og koser oss med Solsidan. Det er så genialt. Audun ligger ved siden av meg og sover stakkars. Jeg har startet på alvor så istedenfor pizza ble det laks på meg. 10 poeng!

I dag gikk de gjennom spaningsrapporten. Alle spanere var samlet i retssalen og gikk gjennom nesten minutt for minutt hva de hadde observert før de ble tatt, under pågripelsen og etter. Det var ikke så mye med Audun men nok. Jeg visste dette, men det var litt tragikomisk; De fant Audun på taket, for han hadde klatret opp i parkeringshuset og gjemt seg oppå der. Ærlig forsøk, dessverre holdt det ikke.

Nå skal jeg lage et ukens innlegg og kose meg med kommentarer som jeg har fått i løpet av de siste dagene, har kommet litt dritt her og der. Men det ventet jeg jo. Håper alle har hatt en fin start på uken!

Marta Alise

Liker

Kommentarer