back!

Hei dere!

I dag tidlig fikk jeg det siste sparket jeg trengte for å logge inn her. Jeg har nesten ikke vært innpå her siden sist jeg bloggen. Jeg husker at jeg har godkjent noen kommentarer, men det er en god stund siden. Jeg trodde ikke at jeg skulle la dette skli så jævlig ut som jeg har. Men det har vært så utrolig mye annet i livet mitt og jeg har ikke hatt overskudd til bloggen. Veldig dumt, men fra nå av har jeg ingen unnskyldning og jeg har ordentlig lyst og tid til bloggen.

Jeg har jo vært veldig aktiv på instagram siste halvåret og en del følger meg der. Men for dere som ikke er oppdatert på hva jeg har bedrevet med, så har livet mitt bestått av praksis, flytting, Audun, eksamen, jobbing og Sara. Det har vært mange fine dager, men jeg har også hatt dager der jeg har nærmest kjempet for å få ferdig alt jeg har måttet gjøre. Ahhh. Så slitsomt å være én. Savner virkelig å være to!

Jeg får spørsmål hver eneste dag om det er noe oppdatering på Audun, og nei, det er det ikke. Jeg kommer nok til å oppdatere dere med en gang jeg vet. Tiden fremover skal gå til enda mer venting, Spania med mamma, besøk til Audun og bare nyte sommerferien med masse blogging! Jeg savner skikkelig å ta bilder, skrive til dere osv. Men jeg må si at jeg blir motivert når det er respons! Jeg krever ikke mye. Men litt. Det er ofte høye besøkstall, også veldig få kommentarer! Det som sparket i gang giret mitt for å publisere i dag, var faktisk kommentarer på at dere savner at jeg blogger :D <3 Så ja, det hjelper en del at dere gir lyd fra dere!

Jeg tar et bilde fra årets 17.mai. For jeg har faktisk ikke tatt noen ordentlig bilder av meg selv i det siste. Har kun brukt kamera i forbindelse med praksisen og da tatt bilder av andre. Men fra nå av skal jeg bli flinkere til å ta med meg kamera overalt <3 Gleder meg til å blogge i sommer!

Har dere det bra? :D Noen ønsker til hva jeg skal blogge om fremover?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Linda
Linda,
Koselig å se at du er tilbake 😊
martaalise
martaalise,
Tusen takk Linda <3 😃
nouw.com/martaalise
Silje
Silje,
Så bra du er tilbake! <3
martaalise
martaalise,
JAA! 😃 Veldig gøy <3
nouw.com/martaalise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229