bildedryss fra babyshower

babyshower

Åh disse bildene ble så bra! Vi har hatt en helt nydelig dag sammen med familie og venner av mamma Christina! Hun har termin om ca litt over en mnd og nå tror jeg hun er superklar! Jeg blir jo på en måte tante jeg nå :-) Siden hun er stesøsteren min! Gleder meg til å hilse på nurket <3 Babyer lukter så godt!

Som dere kanskje skjønner så blir det en gutt! Så vi hadde en sykt gøy lek med lapper der alle skrev navneforslag og en lek der hun gjettet hvem av oss som var på babybilde, og mange flere leker. Digget det! Alle hadde med babybilder av seg selv og hun gjettet mange riktig. Vi hadde også Baby Alias! Var supert alt sammen. Til middag spiste vi pizza og til dessert hadde vi kake og muffins!

#momtobe

Gleder meg til det blir min tur <3 Skal notere ned alle gøye lekene vi hadde slik at vi har de igjen! Det var helt klart høydepunktet i dag. Eller nei, høydepunktet var når Christina kom inn i leiligheten. Hun visste ingenting, og alle ropte "SUPRISE". Hun ble så glad og rørt <3

En sykt fin bleiekake <3

Babyshoweren var så gjennomført! Jeg ble helt imponert. Alle som ønsker seg akkurat dette kan booke Catharina <3 Min andre stesøster! Hun kan fikse altså!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kristinw
kristinw,
så utrolig koselig! babyshower er noe av det fineste jeg vet <3 elsker å arrangere for mine venninner, hehe !
nouw.com/kristinw
martaalise
martaalise,
snill venninne du er <3
nouw.com/martaalise
Beingaldiss
Beingaldiss,
Så utrolig koselig 😍😍
nouw.com/beingaldiss
martaalise
martaalise,
Linnhege
Linnhege,
Det såg ut som en gøyal kveld 😊 Masse fine bilder 😊
nouw.com/linnhege