BABYSHOWER

For en dag vi hadde i går! Den var helt fantastisk og nå kan jeg puste lettet ut. Å arrangere noe hvor mange er invitert og mye skal ordnes er en blandingsfølelse. Man gruer seg for man er redd for at noe skal gå galt også gleder man seg fordi det er jo veldig, veldig gøy! Heldigvis var det veldig vellykket i går og den kommende mammaen, mamma-Joy ble kjempeglad!

Både fredagen og lørdagen møttes jeg og noen damer for å ordne kake, muffins, bleiekake, pynt, punsj osv. Vi møttes hos meg men planen var å ha babyshower hjemme hos mamma-Joy. Men en time før det skulle begynne kom jeg på at det kanskje bare var lettere å ha det hos meg. Så slapp vi å sette alt i to biler for å så pynte hjemme hos dem. Tilfeldigvis har vi mintfargede puter, lys og tepper som forsåvidt går som lyseblått - så det passer jo perfekt! Vi pyntet, fikk alle til å komme opp til meg, gjorde siste finish på kaken også dro en av damene for å hente mamma-Joy og en venninne.. 10 minutter senere var Joy på trappen her og alle ropte SUPRISE når hun kom inn. Hun ble så glad og rørt! Til sammen var vi en fin bukett på 10 stk!

Så glad vi hadde med en som kunne bake! For det kan ikke jeg nemlig... Men muffins fikset jeg fint da 👇👏

Vi hadde en lett matservering men for min del gikk det mest i søtsaker! Obs :-)

Fine mamma-Joy! Hun kommer til å bli en kjeempe god og flink mamma! Hun har termin om litt over en mnd! Gleder meg til å hilse på han.

Jeg laget en punsj og den gikk fort tom! For å få den blå brukte jeg en dråpe med konditorfarge og resten av ingrediensene er slik: zero saft av sitron og lime, vann, isbiter + oppskjært appelsin og sitroner. Anbefales som en deilig sommerdrink for både barn og voksne - veldig frisk og god! Den er alkoholfri men sikkert god med noe tilsetning for de voksne også ;-)

Joy fikk så mange fine gaver til baby! 💙
Her er våres gave. Vi ga masse babystæsj, blant annet smokker, en nydelig mykt teppe, kam og børste, sokker og litt klær.

Etter noen timer med kos, mat, åpning av gaver og kakespising dro vi opp til gutta for å delta på grillfest! Forteller mer om det senere! Nå er jeg så glad for at alt gikk bra og at alle koste seg, mest av alt mamma-Joy! Hun fortjente en fin babyshower 💙 Her er bilde av alle sammen 👇

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Flotte bilder 😊 Hørtes ut som en perfekt babyshower 😊
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
Takk for det <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Utrolig fine bilder! 😊 så ut som en kjempe koselig kveld <3
martaalise
martaalise,
Veldig koselig 😃
nouw.com/martaalise
Anna
,
Du er kjempe flink! Så gøy ut : )
martaalise
martaalise,
Kine
,
For en vakker mamma hun er! Lykke til, til henne ❤👍
martaalise
martaalise,