august

August har gått til noen båtturer med svigers, fadderuke, komme inn i treningen, shopping, skole og jentekvelder <3

Da var augustmåned over og det føles helt greit. Vanligvis tviholder jeg på sommeren. Jeg går med sommerklær ut september, soler meg selv om jeg fryser meg ihjel, kan bade i oktober (det gjorde nemlig jeg og Audun), jeg spiser på uteservering +++. Ja, jeg vil ikke ha høst vanligvis. For hva kommer etter høsten? En vinter der jeg ofte blir deppa av mørket. Og det er veldig mye vanskeligere når jeg er uten A. Høsten generelt, som "singel", har ikke vært så idyllisk i tankene mine. Meeennnn...

I år, ønsker jeg faktisk høsten velkommen. Vet ikke om det er alderen eller om jeg bare har fått mest mulig ut av den sommeren som har vært, med alle reiser og soldager jeg har fått oppleve. Men jeg er klar for kaldere kvelder, høstjakken og gresskarsuppe :-) Jeg tror jeg er positiv fordi jeg er i leiligheten min der jeg føler at jeg får utfolde meg til det fulle. Her har jeg et rent og pent kjøkken som motiverer meg til å bake og lage god mat, jeg har min egen stue der jeg kan finne roen og jeg har for første gang på ett år: stor plass til alle mine klær. Haha :-) Sånn blir man lykkelig av!

Jeg er så motivert til å gjøre denne den fineste høsten jeg noen gang har hatt. For min del blir jo høsten litt begrenset siden jeg er i Afrika i 5 av de ukene, men jeg skal gjøre det beste av de ukene jeg har her hjemme <3 Jeg husker hvor gøy jeg hadde det før med gode treningsrutiner, interiørjobbing, blogging, baking, middagsbesøk, kino +++ <3 Høsten kan være veldig fin. Jeg har opplevd det før :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer