Auduns pannekaker

verdens beste pannekaker...

God morgen dere :-) Nå er det akkurat én time til jeg skal på trening og da benytter jeg sjansen til å få blogget litt! Og ironisk nok, skal jeg dele en supergod (og ikke så sunn) oppskrift! Det er Auduns pannekaker og de er de beste! Har enda ikke laget dem når jeg har vært alene.. Vet ikke om jeg tørr det. Er redd for å bli for sentimentalt. Har enda ikke laget omeletten hans.. Hehe. Sånn er det vel i begynnelsen! Men, jeg kan absolutt anbefale dem og i ære til Audun, så synes jeg dere skal prøve dem <3

Han lager alltid røren og lar den stå i 30 minutter før jeg eller han steker. Når jeg steker, så lager jeg de små slik at de blir søte og gode! Smaken er forsatt dritgod, men da lurer man seg selv til å spise mindre - haha! Ikke Audun da, han blir ikke lurt slik ;-)

- du trenger -

2 egg, 6 dl melk, 1 ss sukker, 1 ts salt, 4 dl hvetemel, 2 ss smeltet smør, 1 ts kokosolje

- slik gjør du -

Bland alt sammen godt og visp til du får en klumpfrirøre. La den stå i en halvtime før du steker. Bruk litt smør til steking og server med deilig syltetøy eller nutella <3 Sistnevnte er min favoritt. Hehe..

I dag skal jeg besøke han og han kommer til å bli så glad for at jeg delte denne oppskriften med dere <3

Nå skal jeg hoppe i treningstøy og kanskje få i meg noe mat. Drar alltid på trening på tom mage og når vi løper opp den helvettesbakken så blir jeg litt kvalm om jeg gir alt! Tror kanskje jeg kan bli kvitt det om jeg spiser en lett frokost! Skulle laget disse deilige pannekakene, haha :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer