Auduns bursdag del to

Hei og hå fra to slitne sjeler i Budapest. Kvelden (og natten) ble veldig fuktig.. Vi drakk og koste oss litt for mye. Overraskelsen jeg hadde var at vi ikke skulle på vanlig middag. Vi skulle på cruise i elven som renner gjennom byen her. Audun synes det var veldig stas og ble kjempe glad når han så hva jeg hadde planlagt. Jeg hadde bestilt i forveien og alt ble veldig bra ++. Det var livemusikk og servicen var upåklagelig! Eneste jeg ikke er så fornøyd med var maten. Jeg hadde bestilt fireretters før vi dro fra Norge og vi fikk velge hovedrett, det andre var satt. Suppen vi ble servert var kjempe god med de tre andre rettene var ikke så mye å skryte av. Men det gjorde egentlig ikke så mye for oss fordi stemningen var så god og vi hadde det så gøy. Etterpå dro vi på pizzeria å så kamp mellom Norge og Ungarn - så tilfeldig, at de spilte mot hverandre når vi er her nede. Morsomt.

Bursdagsbarnet som er klar for avreise. Musikken var kjempe fin og vi hadde så god utsikt når vi kom oss ut på vannet.

Både champagnen og vinen var god. Litt for god.. Jeg ble så brisen på slutten men heldigvis gikk vi en liten tur når vi kom frem til bryggen igjen.

Det var helt nydelig å sitte på båten mens vi spiste. Så mye fint å se!

Midt mellom alle rettene hadde jeg laget to quiz og et kort. Kortet ble glemt og ikke gitt før i dag mens quizene koste vi oss skikkelig med. Både jeg og Audun elsker quiz men vi gjør det aldri, så nå var det på tide. Den ene quizen handlet om meg - hvor godt kjenner du meg? Her spurte jeg blant annet om hvor høy er jeg? Hvilke farge er min yndlingsfarge? Når møttes vi for første gang? (dato) Hva heter utdanningen min? Osv... Han scorte nesten fullpott. Eneste han ikke husket var mellomnavnet til de to lillesøstrene mine. (Alva og Aurora) Men det er kanskje forståelig.. Haha. Den andre quizen handlet om verden og Audun scorte nesten full pott på denne også. Her var spørsmålene ganske vanskelig men Audun elsker geografi, historie og samfunnsspørsmål.

Det var så morsomt for når vi hadde kommet frem til bordet helt i begynnelsen så fikk Audun et kort av byrået jeg hadde kjøpt dette av som gratulerte han med dagen. Det var veldig kjekt og han synes det var kjempe hyggelig. Han la også til at det var perfekt oppmerksomhet, ikke for mye med lys, bursdagssang og at alle i lokalet skulle få vite at han hadde bursdag. Men så på slutten så begynte sangerinnen å synge bursdagssangen også kom kelneren ut med desserten med lys. Haha, jeg synes det var så morsomt og heldigvis gjorde Audun også det. Alle klappet og tror Audun likte det veldig godt innerst inne.

Vi trodde at vi skulle gå ut å ha det skikkelig gøy men etter en runde rundt i gaten her så fant vi ut at vi var kanskje litt for fulle og at det var best å dra hjem. Kanskje vi begynner å bli gamle, haha.

Marta Alise

Liker

Kommentarer