Audun 24 år

Til han som alltid gir meg alt han kan, pluss pluss. Jeg trodde aldri jeg skulle få føle meg som en prinsesse i voksen alder, men er det noe du kan så er det å behandle og skjemme bort en kvinne. Denne kvinnen er meg og det er jeg evig takknemlig for. Aldri bære noe tungt, aldri åpne en dør og helst ikke betale for noe. Tenk at det finnes slike menn i Norge - det tror jeg ikke mange har vært borti.

Kjærligheten er noe av det største man kan oppleve og pga deg får jeg et liv fylt med det. Jeg synes alle fortjener en "Audun" i livet sitt. For du gir så mye kjærlighet og du har en personlighet i verdensklasse. Møter man deg en gang, så blir du husket. Du er ikke bare smart og sjarmerende, du er sinnsykt deilig og flott å se på. Så om du føler at noen stirrer, så gjør de mest sannsynlig det. Haha. Heldigvis er jeg så heldig at jeg går å legger meg med deg hver dag og får kjenne på den store muskuløse kroppen din rundt meg og kysse deg gul og blå - det er nemlig blitt en hobby.. Å kysse på deg ❤

Vi har opplevd 10 forskjellige land på 1, 5 år, gått gjennom en rettsak, feiret bursdager og jul og bodd sammen siden dag en. Jeg vil si vi har et perfekt forhold, selvom vi krangler som busta fyker når vi først gjør det. Haha ❤ Vi er kjærester, men det føles også som at vi er i familie. Sikkert litt rart for andre å lese, men du skjønner og føler sikkert på hva jeg mener.

Gratulerer med dagen elskling. Takk for et liv fylt med lidenskap, kjærlighet og godhet. Du er min bestevenn og uten deg er det ingen meg.

Marta Alise

Liker

Kommentarer