Audun - jeg elsker...

Jeg elsker når jeg tar deg i å stirre på meg. Enten ler du av meg eller så ser du på meg med beundring. Verdens deiligste følelse.

Jeg elsker at du tar alle bæreposene hver gang vi handler. -"For en prinsesse skal jo ikke bære noe".

Jeg elsker de morgene hvor du har stått opp for å lage frokost til meg og jeg kommer inn naken på kjøkkenet. Du slipper alt du har i hendene for å komme å kysse meg og holde rundt meg.

Jeg elsker når du lager til armkroken din så den blir den beste å ligge på.

Jeg elsker når du kommer bak meg mens jeg lager mat og legger hendene dine rundt midjen min og kysser meg på halsen.

Jeg elsker når du kaller meg for jenta di. Jeg elsker når du sier jeg er verdens vakreste. Selvom jeg vet at jeg ikke er det så får du meg til å føle meg som det.

Jeg elsker når du smaker på maten min, ser på meg med verdens fineste blikk og forteller meg hvor mye du elsker det jeg har laget.

Jeg elsker de kveldene hvor vi ligger å ser tvserier. Du er så trøtt at du bare vil kose, tven kommer som nr to og jeg som nr en.

Jeg elsker å våkne til søte små lapper fra deg. Du alltid raus med ord og får meg alltid til å føle meg så bra.

Jeg elsker at jeg har verdens deiligste og varmeste kropp i sengen hver natt som jeg kan krype inntil om jeg har hatt en vond drøm eller bare er kjempe kald.

Jeg elsker hvordan du får sommerfugler i magen på meg.

Jeg elsker latteren din og måten du gir meg latterkramper på. Jeg har alltid ønsket meg en morsom kjæreste som jeg kan le så jeg griner.

Jeg elsker at hendene dine alltid søker min kropp. Uten å bli spurt bare begynner å stryke eller ta på meg.

Jeg elsker at du blir så beskymret for meg med en gang noe er galt. Bare en liten hodepine så starter du å svette. Jeg elsker at du bryr deg så mye om meg og når du sier du er så redd for at noe skal skje med meg.

Jeg elsker at jeg skrev dette for akkurat ett år siden i dag, men jeg mener akkurat det samme den dag i dag, og du er forsatt den herlige mannen jeg en gang ble kjent med.

Marta Alise

Liker