Atlantis Dubai

Endelig har jeg fått sittet meg ned for å oppdatere bloggen. Litt sen oppdatering, men det for så være.. Er det noe jeg savner så er det å ha tid til å redigere bildene skikkelig og ta meg tiden til å få skrevet ned alt jeg har på hjertet. Det er jo sååå mye som skjer her, men jeg skulle hatt en notatbok for å skrive alt ned etter som det skjedde, for jeg glemmer det, også kommer jeg på det etter at jeg har publisert det. Haha, typisk meg. Men jeg skal ikke klage, jeg har det jo så kjekt sammen med Audun! Varmt, men gøy og koselig. I går var vi ved bassenget her på hotellet også på stranden. På kvelden dro vi på Dubai Mall, og wow! Det var så flott og så mye å se. Jeg ble helt mo i knærne av alle fine butikkene og tingene de har der.

I dag har vi vært i Aqualand her i Dubai.. Det var helt fantastisk og vi koste oss så mye! Jeg og Audun har det alltid veldig gøy i aqualand og vi er som to små barn. Tror vi har besøk aqualand i nesten alle land vi har vært i sammen, og det begynner å bli en del.. Det som skilte seg fra de andre vannland jeg har besøk er at dette var designet for å være to eller flere sammen på nesten alle skliene, det elsker jeg. Jeg er jo litt redd av meg, så når Audun er sammen med meg så blir jeg så modig og litt roligere.

Audun tok den berømte sklien som går gjennom et aquarium fylt med fisker og haier, men den turte ikke jeg å ta, så jeg stod nede å tok bilde når han kom. Var vanskelig å få et perfekt bilde helt rett, det gikk så fort!! Men man ser det er Audun, ikke sant? Det jeg likte så godt var at det var en sklie ved siden av som het Shark Attack, den gikk sinnssykt fort den også, men den var for to stk og gikk under samme akvarium. Så jeg fikk oppleve det samme bare under tryggere forhold, haha :-)

Jeg fikk smake på shaveis i dag, eller snowball tropical som de kaller det her. Det var så deilig, ny favoritt hos meg! Kanskje fordi det er nærmere 50 grader her nede.. Vi er tørste konstant og renner vekk... Man kan trygt si at vi svetter bort :-)

Alt var herlig i dag, men det var svindyrt å komme inn! Jeg synes det var verdt det og det synes i hvertfall Audun. Det er jo noe man må få med seg når man er her nede. De hadde en strand som hørte til parken men den var helt jævlig. Vannet altså, ellers var alt topp! Vi stod nesten ingenting i kø, gøye sklier og masse fint å se på. Dere som har vært her vet hva jeg snakker om :-)

Nå er vi gørrslitne, som Audun sier (haha). Men vi skal på luksuskino i ekte Dubai stil. Jeg har pyntet meg og er klar for kvelden! Vi har vært på det i Praha, og det var en av de kjekkeste opplevelsene i løpet av de dagene vi hadde der. Håper det blir noe ala det samme +++. Følg gjerne turen vår på snapchat; martalise :D Prøver å oppdatere så ofte jeg kan! Ellers legger jeg ut litt andre bilder enn her på den nye instagram kontoen min; @martaaliseblog ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer