ARGENTINA - here we come

Endelig. Jeg skal til Argentina, min fars hjemland. Dette har vært på ønskelisten min helt siden jeg var liten. Jeg har vært der ett par ganger med mamma og pappa, men det er veldig lite jeg husker, alt er litt vagt. Etter at mine foreldre ble skilt innså jeg at jeg kanskje ikke kom til å dra dit før jeg ble voksen og hadde råd til billett selv. Jeg hadde delvis rett, jeg er jo voksen men jeg er så heldig som får turen av pappa.

Våres forhold har de siste 10 årene vært veldig anstrengenes og jeg har vært mye sur på han. Men jeg synes som regel aldri det er for sent å gjøre opp eller å bli venner, men samtidig så er det 10 år av livet mitt hvor han omtrent ikke var tilstede og som han, eller vi gikk glipp av. Det er halve livet mitt. Og i løpet av de årene har jeg gått på ungdomsskole, vidergående, konfirmert meg, tatt bachelor, flyttet, hatt kjærester, reist, bursdagsfeiringer ++. Men han en del av meg og jeg vil gjerne bli kjent med han på nytt og gi han en sjanse til. Se om kanskje det er lettere å få et forhold nå som jeg er voksen og ting er enklere.Tror ikke de nærmeste vennene mine engang forstår hvor mye det betyr for meg at jeg skal få oppleve dette. Jeg har aldri fortalt noe særlig om den delen av meg. Det hele har lagt litt skyggen til mitt dårlige forhold til pappa.

Jeg reiser med mine to lillesøstre, Mariela og Melisa og min kjæreste Audun. Kjenner det hele blir bedre og tryggere når Audun skal være med oss, ikke bare fordi han er bodyguard men det vil også lette litt på stemningen og kanskje sette fokus på det positive istedenfor at det blir en tur hvor vi prater om fortiden og ting som kanskje er litt sårt. Vi skal få oppleve karneval, fotballkamper, basseng, grilling, strand, markeder, tango, shopping og ikke minst, jeg skal få treffe min familie som jeg ikke kjenner. Merker at når jeg sier at gleder meg så rynker jeg litt på nesen, det er jo en blanding av at jeg gruer meg littegrann, men samtidig er veldig spent!

I skrivende stund sitter vi på Schiphol og er vi på vei til Buenos Aires. Vi startet allerede vår reise klokken åtte i dag tidlig, så vi har allerede vært på reise i 12 timer.. Vi har bare 16 timer igjen av turen... Vi sitter ved gaten nå med masse sommerfugler i magen, man kan nesten se dem sveve, haha. Dette blir litt av en opplevelse ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer