Årets julebord i Oslo

I går var jeg på julebord med jentene i Oslo og vi hadde en veldig fin kveld. Kvelden startet hos Iselin hvor vi hadde et lite vorspiel med vin og pakking av gaver. Det må være det beste tipset jeg kan gi dere. Istedenfor at alle kjøper 10 gaver, så kjøper alle en gave også trekker alle hver sin gave. Det var så lurt og fungerte kjempe bra :-) Vi ble enig om pris og sånn på forhånd, så alle fikk like fine gaver.

Tilbake til kvelden. I ni tiden stakk vi bort på Aker Brygge og spiste et veldig godt måltid. Det ble ikke noe julemat og det er jeg veldig glad for. Det blir gjerne litt mye nå i desember. Der satt vi ganske lenge før vi turet bort til en bar ved nasjonaltheateret og traff noen andre venner. Jeg er så glad for at vi ikke dro på noe diskotek. Passet meg ypperlig å sitte i en lounge å prate istenfor å danse og stå i lange køer..

Er ikke så mange bilder av antrekk, for det glemte jeg men håret mitt fikk jeg dokumentert. Jeg gikk ganske enkelt i går, eller jeg hadde gullbuksen på meg. Så da måtte jeg ha ekstra kult hår :-)

Denne gaven stakk jeg av med. Passet meg perfekt siden jeg liker å reise og vet at disse produktene er super gode. Jeg er veldig fornøyd. Om noen lurer ga jeg vekk et gavesett fra Victoria Secret med en sminkepose, en bodylotion, bodyspray og såpe..

Det ble veldig sent for meg i går. Trodde ikke jeg skulle klare å holde meg våken så lenge, men jeg var ikke hjemme før 3! Sånn er det når man koser seg. Det var veldig kjekt å være med jentene som jeg ikke får treffe så ofte. Litt julaften og bursdag på samme tid. Når jeg kom hjem i natt, måtte Mariela dusje meg og få meg i seng, haha. Baby much. I dag har vi hatt en skikkelig jentedag men det kan jeg oppdatere mer om etterpå ♥ Håper alle har en fin søndag!

Marta Alise

Liker

Kommentarer