Årets første julebord

I dag har vi hatt en etterlengtet bytur med både juleshopping og show. Alt ble tatt litt på sparket egentlig. Vi var ute å handlet litt også skulle vi gå til byen og da gikk vi forbi kultursalen i Arendal og der stod det champagne - og da ble vi selvfølgelig veldig nysgjerrig. Marit Voldsæter skulle ha show og det var ledige billetter, så da hev vi oss på! Det var en time til showstart så i mellom tiden drakk vi ett glass vin og champagne. Regner dette som årets første julebord selvom det ikke var planlagt! Haha..

Det var et morsomt show men enda morsommere er det å være litt spontane. Vi skulle egentlig inn til Oslo på fest i dag - så showet ble et lite plaster på såret! Vi trengte også en liten kjærestekveld med latter og kos. Glemte litt flyttingen og stresset vi står ovenfor.

Vi hadde veldig lyst til å dra ut på byen men vi hadde jo bilen.. Hadde vi hatt en sentrumsleilighet så hadde vi selvfølgelig dratt ut! Men det ble tur hjem og nå sitter vi godt plantet i sofaen. Jeg har kjøpt verdens mykeste kosedress i dag. Så da var det rett i dusjen, av med sminken og inn i armkroken til Audun. Den er verdens beste!

Som dere har sett på snapchat så har jeg holdt på med litt DIY-prosjekter de siste dagene. Jeg har filmet dette men nå mangler jeg en siste detalj før jeg kan starte på redigeringen. Gleder meg til å legge den ut - jeg fikk jo så god respons på dorullprosjektet! I morgen er det full innspurt på pakkingen også skal vi gå en lang tur i skogen.. Nå er det offisielt vinter, så frem med hanskene og skjerfet! Jeg frøs meg ihjel i dag, men håper det stopper her! Det må ikke bli kaldere.. Ellers blir det ikke noen byturer på oss, haha :-) Håper dere har en fin lørdag! I morgen kveld trekker jeg vinner av kalenderboken - om du vil være med men ikke har deltatt enda så scroll deg ned på siden og meld deg på ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer