Årets ferietips

Er nok ikke mange som legger ut ferietips etter at sommerferien er over men jeg har et godt argument; 1. Sikkert mange som skal på ferie nå i høst og vinter. 2. Det er gode tips som er blogg-verdig. 3. De er kun delt med de som har meg på snap.

Hver dag når vi var i Spania siste uken i august tipset jeg om 1-2 tips og det ble mottatt ganske godt! Noen lo av meg, mens andre lærte noe nytt - begge deler tommel opp :-) Men siden jeg har litt bilder fra tipsene mine så tenkte jeg å lage ett eget innlegg av det også får jeg heller legge det ut igjen før sommeren neste år slik at det blir mer nyttig for flere...

1. Spis to svisker hver dag - Er ikke noe hemmelighet at man ofte får treg mage i syden. Og da hjelper 2 svisker systemet med en gang. Tar bare noen timer også er alt fikset ;-)

2. Ta av deg på beina - Når man blir varm og svett hjelper det å ta av seg på beina. Ikke noe å bry seg om hvor man er. Bare til å ta av på beina litt diskre ;-) Auduns beste tips! Haha. Hver gang han ser at jeg er varm så sier han; "ta av deg på beina. Da går du ned 5-10 grader!" Virker hver gang ;-)

3. Mint er godt for kroppen - Ved oppblåsthet hjelper det å spise ferske mynteblader. De hjelper også mot ånden og er veldig godt i vannet, drinken eller i teen.

4. Kjøl deg ned - Dette er kanskje mitt aller beste tips og det bruker jeg hver gang jeg soler meg i syden! Jeg går til baren for å hente 5 store isbiter også går jeg opp til solsengen min. Her lager jeg en stram hestehale også putter jeg isbitene inn mellom håret. Ser helt rar ut men hvem bryr seg.. Det kjøler ned hodebunnen og når den er kjølt ned blir også kroppen kaldere ;-)

5. Beachhair - Før jeg reiste kjøpte jeg med meg en liten sprayflaske. I den tappet jeg saltvann fra havet i Mallorca for å ha med meg hjem igjen. Jeg elsker litt bølger i håret utover høsten! PS: Saltvann fra havet her i Norge er like bra. Dra til nærmeste strand å tatt i vei! Sprayflasken er kjøpt i billigbutikk, enten TGR eller Upstairs :-)

​Også hadde jeg noen morsomme tips som å gå på do når man får regningen, kjøpe mørkesolbriller for å skule der man vil og tørke håret mens man danser naken. Haha! Dere får ta i bruk de dere vil ;-) 

____________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Rikke
,
Gode tips, takk 😁
Helene
,
Haha veldig gode tips!😄 Vittige de siste med solbrillene osv😂
martaalise
martaalise,
:D haha! Ja jeg synes det er et godt tips, men vet ikke hvor godt det blir mottatt 😉 haha!
nouw.com/martaalise