Årets beste uke så langt...

Da var helgen over og ny uke har begynt! Jeg er ikke noe halleluja-det-er-mandag-menneske, men jeg prøver å bli det siden alle andre bloggere er det, haha... Synes det er ekstra hardt når det er drittvær ute, men de har jo lovet oss fint vær, har de ikke? Livet mitt starter først da skjønner dere 😂👍Her er uken som gikk;

Ukens høydepunkt:

Å dra hjem til Bergen var utrolig deilig! Dette hadde jeg gledet meg til i flere mnd, så det var ekstra deilig når lørdagen kom å vi skulle dra til Bergen.. Vi har hatt fine dager der men den fineste var søndag forrige uke når vi var på Solstrand Hotell.. Også fikk vi en utrolig god nyhet som jeg kommer til å dele i løpet av de neste dagene.. Dere kommer ikk til å tro det altså!!! Det var det som bidro til å kåre denne uken som beste uken så langt i år!

Ukens opptur:

17 mai er en av mine favorittdager og den ble feiret med god mat, litt drikke og tog. Dessverre regnet det en del på dagen, så det la en stor demper for min del i hvertfall. Tror ikke jeg skal feire 17 mai i Bergen mer... Savner så sykt den 17 mai'en jeg hadde i Oslo hvor jeg drakk champagne fra 8 om morgenen og det var strålende sol...

Ukens nedtur:

Nedturene har ikke vært store i det siste og ikke denne uken heller.. Men jeg har kost meg litt for mye, spesielt når jeg har vært hjemme hos mamma. Heldigvis har vi vært flinke til å trene i tillegg, men jeg kom likevel hjem med ett ekstra kilo, men typisk meg hadde vært 4 kg ekstra så jeg skal si meg fornøyd med det, haha :-) En liten nedtur har også vært at lesertallet har synket litt, spesielt rundt 17 mai. Men det er en selvfølge og jeg skjønner det kjempe godt. Det har tatt seg opp til normalen ++ nå, så jeg skal ikke klage. Jeg har jo ikke blogget like mye heller som jeg ellers pleier. Men nå er jeg tilbake til 2-3 innlegg om dagen! Det er litt en fisk som biter seg i halen. Motivasjonen blir dessverre veldig påvirket av lesertallet. Slik som i dag feks, når lesertallene har steget i sky, så ønsker jeg egentlig bare å sitte å blogge, ta bilder, og ja - ta helt av med bloggen! Haha.. Men det er jo noe som heter å blogge for mye også..

Ukens bilde:

Bilde av meg og Chanel med hennes tunge stikkende ut, haha. Det er veldig koselig å være en liten familie på tre. Det er også en av ukens oppturer men jeg nevner det her. Vi er jo flinke til å komme oss på tur til vanlig, men nå går vi tur i regnværet også! Også er det litt koselig å ha litt ekstra ansvar. Hun er vår lille baby denne mnd!

Ukens kommentar:

Syne denne Pernille var ganske morsom og søt. Favorittleser ❤👏

I dag har jeg vært på lang tur med Chanel i drittværet, ryddet og blogget for harde livet! Nå skal vi spise sen middag. På menyen er det søtpotet-taco og salat! Vil dere ha oppskrift? 😃

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anette
,
Hadde kanskje ikke vært en dum ide å skaffet seg en liten hund når Audun skal i fengsel? Det er jo så mye selskap i disse dyrene, og det virker som dere har storkost dere nå som dere har hatt Chanel på besøk 😊 Jeg er iallefall alltid så glad for at jeg har mitt lille bjeff når samboer er borte.
martaalise
martaalise,
Hei Anette! Ja jeg vet! Det hadde vært veldig koselig! Veldig god idé! Skal tenke på det. Fikk faktisk dette forslaget fra en annen dame som hadde mannen sin i fengsel. Hun hadde også skaffet hund <3 Hvilken har du?
nouw.com/martaalise
helene
,
sååå skjønn Chanel var med det bilde med dere to sammen, er noe med det å ha sol på 17 mai, regnet er en demper desverre på ganske mye, kan det ikke bare være sol hele sommeren <3 haha herregud for en kommentar, hvem som helst kan gi ut oppskrifter uans om de er utdannet eller ei, hva er det for en teori og komme med.. haha dagens latter.
martaalise
martaalise,
Haha ja 😋 Må jeg ha frisørskole eller makeup skole for å gi beautytips også da eller? HAHA! Så latterlig noen kan være!
nouw.com/martaalise
Jeanette
,
God kveld, lurte egentlig på hva du ble så ekstra glad for i dag? Klem fra ivrig blogger leser
martaalise
martaalise,
Hei Jeanette! Innlegg kommer i morgen <3
nouw.com/martaalise
Audun
,
Det var en utrolig fin tid med deg og familien i Bergen ❤ Love you ;*
martaalise
martaalise,
:D Takk vennen, i like måte <3
nouw.com/martaalise
Tina
,
Jaa, jeg vil gjerne ha oppskrift på søtpotettaco!!
martaalise
martaalise,
Ligger ute nå om du vil se <3 😃 Håper du prøver den!
nouw.com/martaalise
Pernille
,
Så tåpelig!! Du er tåpelig!!
martaalise
martaalise,
Kan ikke du finne en blogg du liker?
nouw.com/martaalise