Arendal! You are so nice!

Så ble det ikke noe Arendalsuke på oss i dag for plutselig hadde vi så mye vi skulle få gjort. Jeg hadde jo konkurranse forrige uke og fredag trakk jeg vinneren, så i dag måtte jeg sende pakken til henne. Vi har også gjort små ærender og til slutt havnet vi på båt med svigers, kusinen til Audun + kjæresten. Sykt hyggelig men jeg var dautrøtt hele turen.

Svigermor hadde laget deilig nistemat til oss. Vi spiser aldri brød, så når det først kommer på bordet så spiser vi som bare det! Utrolig godt altså :-O Solen steikte og jeg er sikkert på at det var over 20 grader i dag, men jeg blir så trøtt med solsteiken rett i ansiktet. Veldig deilig da... Håper ikke det er siste båtturen i år. Er så koselig å få være med i båten!

I morgen håper jeg vi får gått innom Arendalsuken og sett på flinke politikerne i landet vårt! Også håper jeg på en is også! Flere som er her i forbindelse med Arendalsuken? I morgen legger jeg ut ett innlegg Audun har jobbet med en stund, men denne gangen ett litt morsommere innlegg enn ellers ;-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ine
,
Arendal og båtliv er fantastisk om sommeren ! Hygg dere masse 😊
martaalise
martaalise,
Helene
,
Så utrolig fint vær ute, er blitt skikkelig sommer! 😊 jeg ligger inne på et mørkt rom med influensa og feber, veldig irriterende nå som det endelig ble så fint vær! 😟
martaalise
martaalise,
Håper du er frisk nå <3 typisk det altså :-O
nouw.com/martaalise