Arendal er så vakkert

Helt ærlig, så har jeg klaget litt over snøen de siste dagene.. Jeg har blitt våt og kald hver dag. Men i går nå vi var på tur i sentrum kunne jeg ikke annet enn å skamme meg over disse tankene om at snøen måtte bort. Det er jo så vakkert! Spesielt når solen er her og lyser opp denne vakre og sjarmerende byen! Måtte knipse ett par bilder til bloggen... Haha :-)

I går vekket Audun meg og sa at vi bare måtte ut å nyte solen. Vi gikk en liten tur også dro vi ned å møtte noen venner for en liten tapas lunch. Jeg spiste meg mett på scampi og brød med ailo - så godt!

Etter byturen vår dro vi hjem å spiste enda mer scampi. Jeg lagde wok med scampi i går og det ble helt nydelig. Det må være favorittmaten min fra sjøen - synd det er så dyrt, :-P Etter noen timer på sofaen dro Audun meg med på svømmetrening. Det var kanskje det SISTE jeg ville akkurat da, men veldig takknemlig for det i dag, selv om det gjør vondt i hele kroppen. Vi var nemlig på en lang treningsøkt dagen før (mandag). Håper vi kan ta fri i dag, Audun?

Åhhh han er så nydelig! Han er kameramann, støtte som jeg holder fast i på klatte veier (haha), og kjæreste som jeg kysser på hele tiden - alt i ett! Jeg er så heldig :-) Nå skal jeg betale noen kjipe regninger også fikse litt her hjemme. Holder på med sminkebordet mitt og det gleder jeg meg til å vise dere. Håper dere som ikke har sett Insider episoden vil se den i kveld. Reprisen begynner 22.30 på kanal MAX. Klem til dere! Vi blogges om ikke så lenge! Følg meg gjerne på snapchat for mer av vår hverdag; martalise :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer