Arendal by day

I går gikk dagen i ett. Vi startet tidlig med en liten soltime utenfor hos oss og etterpå satt vi kursen mot Stoa for å handle en del ting inn til helgen. Jeg holder på å arrangere noe, men jeg kan ikke fortelle det her i tilfelle vedkommende leser, det er nemlig en overraskelse! Gleder meg til å vise dere. Men som sagt, det er til helgen.

Arendal by day

Etter handleturen gikk vi på bryggen i Arendal å spiste tapas. Her har vi vært en del ganger nå og det er sykt god mat! Min favoritt er scampi!

scampi, asparges, patatas bravas, kyllingfilet, brød&aioli

Vet alle hvorfor vi flagger 7 juni? Det er for unionsoppløsningen i 1905. Wohoo. Burde feires, for det er ikke bare det, men også at det er 10 dager til min bursdag! Wohooo!

Verdens fineste flagg 👇💙❤

På slutten av dagen gikk vi hjem til svigers. Vi spiste is og koste oss i solsteiken. Jeg utnyttet tiden der oppe til å blogge, for vi hadde nemlig ikke hatt nett i går. Det er akkurat som at verden ikke vil at jeg skal blogge. Nouw køddet seg i forgårs og i går køddet nettet seg til også. Haha. Men heldigvis er alt ordnet nå, så jeg får være takknemlig å håpe at det varer. *Good thoughts* 😃 Jeg glemte også å nevne i forrige innlegg at jeg fikk en skikkelig dritt kommentar mens jeg satt der i går. Hadde lagt ut det top model innlegget også spurte en på facebook meg om jeg ikke var for tjukk til å delta. Jævlig teit folk er. De skal følge, men drittsekk skal de også være.. Hmm.. Men var veldig kjekt at noen av dere tok meg i forsvar, da tok jeg litt lettere på det. Og som en av dere sa, han var jo litt tjukk i hode. 😂😱 Haha, dere er morsom!

Nå er vi faktisk hos svigers igjen. Audun er å setter ut båten med svigerfar og jeg skal ordne føttene til svigermor. Det er en av bursdagspresangene hennes. En ordentlig pedikyr 😃💚 Senere i dag skal vi til Langesund for å delta på You'll Never Walk Alone. Jeg har skrevet om det HER og jeg håper de av dere som kan, kommer 😘❤

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Virker som en super dag! 😊
nouw.com/irenekeser
Helene
,
Så gøy at du skal overraske noen, det er alltid gøy å bli overrasket! 😊 Det viste jeg faktisk ikke, men la merke til at mange flagget i går. Herregud for en kommentar... han er tjukk i hode ja haha VELDIG også. Så snill du er:-) Viktig og ha godt forhold med sviger <3 kos dere
martaalise
martaalise,
Ja gleder meg masse til lørdag <3
nouw.com/martaalise