APEROL - popsticks for voksne

God morgen fine dere :-) Har dere hatt en fin uke? Jeg føler den har vart så lenge pga 17.mai og alle forberedelsene. Har virkelig gått i ett, men samtidig følt at dagene har vært ekstra lange. Allerede på torsdag hadde jeg søndagsfølelse. Flere som tenker slik? I dag skal vi først på middag med svigers på Hisøya også skal vi på kino med ett vennepar. Og nei, blir ikke noe alien film i dag heldigvis.

Men før det vil jeg gjerne dele en deilig og sommerlig oppskrift. Og forskjellen med denne og fra de andre oppskriftene jeg har lagt ut før, så er denne kun for voksne, om dere skjønner hva jeg mener ;-)

du trenger:

1 dl APEROL, 1/2 appelsin, 2 dl sprite, 2 dl sodavann, 3 dl champagne

slik gjør du:

Ta fram en vannkaraffel og bland alle ingrediensene. Finn frem isformer og legg blandingen oppi. Legg i frysen over natten og nyt på en deilig sommerkveld.

Som dere kanskje har fått med dere, så er jeg sykt glad i Aperol Spritz. Det er en frisk, søt og deilig drink jeg pleier å bestille ute. Det jeg liker med den er friskheten først og fremst, også har den en nydelig appelsinaroma i seg. Det jeg har gjort annerledes er at jeg har laget is av oppskriften også lagt inn litt sprite som dere ser. Så ja, nå vet dere hva dere skal handle inn neste gang dere er på polet. Aperol er bare så sykt godt både som drink og som is!

_______________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette
,
Hva blander du aperol med når du lager drink??
martaalise
martaalise,
Samme oppskrift ❤️
nouw.com/martaalise
norenida
norenida,
Dette må jeg prøve!!
nouw.com/norenida