Åpent kommentarfelt

God morgen smileys. Akkurat nå spiser jeg frokost samtidig som jeg skriver dette innlegget. Våknet opp litt for tidlig i dag, ryddet og vasket på badet og gjorde 55 min med yoga! Superwoman? Yes! Det er snart helg og jeg har så lyst til å legge beina høyt på sofaen på lørdag og ha god samvittighet. Både når det gjelder jobb, trening og ting her hjemme jeg har hatt lyst til å gjøre.

I dag skal jeg til Risør sammen med svigermor og kusinen til Audun. Planen er å shoppe litt i gågatene også spise middag sammen med de. Må si jeg savner Risør skikkelig mye! Nå har vi ikke vært der på lenge og sist vi var der, var vi der bare i 1 og 1/2 dag.. Håper det er litt liv og røre der i dag.. Risør er kanskje den nydeligste byen i Norge :-)

Men noe jeg ville ta opp med dere i dag. Jeg har bestemt meg for å åpne kommentarfeltet mitt fordi jeg er dritt lei av å blogge uten å få noen kommentarer, haha :-) Neida. Jeg skal ikke klage på dere men jeg skjønner at det er litt kjedelig med godkjenning av kommentarer. Så nå har jeg tatt det av i håp om at dere skal kommentere mer. 6000 lesere , 10 000 lesere, 3400 lesere, 9000 lesere- altså, jeg har hatt helt syke tall per dag siste månedene! Dobbelt så mye som det jeg pleier og da forventer jeg litt mer kommentarer - ingen press altså! :-) Snakker til dere greie og ordentlige personer nå, ikke nett-troll! Men de kommer vel med på kjøpet, haha :-)

Grunnen til at jeg har hatt det stengt i en lang periode nå er fordi jeg liker å ha kontroll og det er så upassende med dritt som blir slengt i hytt og pine om utseendet mitt eller om andre jeg har hatt på bloggen her. Sist om Change-kampanjen. Valgte å ikke godta det, for jeg synes det var så slemt. Men fra nå av så håper jeg det roer seg siden vi går en koselig tid i møte.

Hva skal dere i dag forresten? Ønsker dere en fin dag uansett hva dere skal gjøre!

____________________________________________________________________________________________________________________

Følg dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Victoria Larsen,
Håper du har kost deg masse! Hehe, jeg så deg i en butikk i Risør - må si jeg hadde lyst til å hilse på, men litt flaut 😉 hehe! Elsker stilen din!
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,
Åh så synd! Du må si hei neste gang <3 😃 Ikke flaut! Bare artig! <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Den kjolen er sååå fin! har så lyst på den <3