angst

Lovet meg selv å ikke oppdatere bloggen om jeg var i en slik form som det jeg er nå. Men jeg klarer ikke å la være.. Jeg har så angst for i kveld og jeg blir så sur på meg selv. Om 10 timer går flyet vårt til Spania og jeg hater virkelig å fly. Jeg elsker å reise, men hater å fly - hørt noe så rart? Og jeg som har reist så mye helt siden jeg var baby!

I går var vi på en storkonsert i Langesund. For et band, for et kor! Så utrolig profesjonelle og flinke! Vi koste oss som bare det og når det tok slutt så ble jeg så lei meg, for jeg ville høre mer! Jeg ble også rørt flere ganger under konserten. Jeg er så imponert og vi skal definitivt på konsert med Soulteens igjen! Men, jeg kunne ønske jeg hadde den gode følelsen i dag. Dessverre tar den flyangsten helt over i dag. Ahh.. Finnes det noe som ligner på valium på apoteket? Jeg hadde trengt å få noe i meg slik at jeg sovner. Helst rett før slik at Audun kan trille meg inn på flyet - haha :-)

Vi kom hjem til søsteren til Audun i går natt og nå skal vi kose oss her på Østlandet før vi skal videre til Gardemoen i kveld. Innen da skal vi rekke konsert med ett av onkelbarna til Audun og en god lunch. Ønsk meg lykke til i kveld! Skal prøve å få oppdatert bloggen før jeg reiser :-) Og da skal jeg prøve å være litt mer positiv.

__________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette
,
Hei. Forstår deg godt. Sånn har jeg det og. Hater å fly. Særlig når det letter. Men du er heldig, du har jo en hånd å holde i 😍 Lykke til. Varm klem fra Meg.
vanlauvas
vanlauvas,
Jeg elsker å fly, men også slitsomt. Nyt dagene og timene der nede ☀️😊
nouw.com/vanlauvas