ANGER MANAGMENT - FILMTIPS

Siden det er helg, så tenkte jeg å komme med et skikkelig godt filmtips, nemlig Anger Managment, eller "Terapi for korte lunter" som den heter på norsk! Det er en litt gammel film med Adam Sandler og Jack Nicholson, men den er råbra! Jeg så den for litt over ett år siden med mamma og Audun og jeg elsket den! Så hilarious x 1000!

Dave (Adam Sandler) er en businessmann som blir sendt ved en feil til en "klasse" for de med korte lunter. Han blir faktisk dømt i rettssak at han må møte opp til terapi pga provoserende adferd på ett fly. I terapien møter han Dr. Buddy (Jack Nicholson) og han er en irriterendes personlighet som går han på nervene. Dave må følge doktorens program og han blir stadig testet på prøve. Han klikker og klikker. Kanskje han trenger den terapien likevel?

- i feel pretty -

Denne filmen er så morsom. Dere må se den! I hvertfall om dere har lik humor som meg. Jeg ler av å tenke på den.. De andre ser på meg og lurer på hva jeg ler av, men det er bare tanken på de skuespillerne og all den "klikkinga" - HAHA!

Nå skal jeg og resten av bunchen til Valencia. En by jeg har drømt om lenge. Trodde ikke vi kom til å rekke det men når det ble foreslått at vi skulle ta fredagen der så var jeg ikke vond å be! Dette blir så gøy :-) Har dere noen Valencia tips? <3

____________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer