american odyssey

Jeg og Audun har ønsket oss en serie å følge med på siden vi så ferdig sesong 2 av Narcos og det fant vi tidligere i uken. Nå er vi ferdig med denne serien også - siden det bare er én sesong ute på Netflix, så vi er tilbake til scratch igjen nå, haha :-) Men jeg må anbefale dere å se denne! Politikk, krig, svik, vold, korrupsjon, militæret, terrorister - ja det er bare en liten del av hva denne serien tilbyr.

En kvinnelig amerikansk soldat er den eneste av sin gruppe som overlever på et oppdrag i Nord Afrika. Hele verden tror hun er død, inkludert familien hjemme i USA, og i mellomtiden må hun flykte fra stamme til stamme som en mann og etterhvert blir hun avslørt og da blir det livsfarlig for henne. Hun er på flukt og desperat etter å komme seg hjem.. Utrolig spennende!
Hjemme i USA følger vi tre ulike familier og politikken rundt. Vi får også innblikk i hvor korrupte øverste ledere kan være. Men jeg kan ikke avsløre mer nå! Se traileren jeg har lagt ved under. Spenningsserie til 1000!

​Har dere lyst til å foreslå noen serier til oss? Gjerne skriv hvor vi kan se det også. Vi har Viaplay, tv2sumo og Netflix men er åpen for andre steder også. Hvor ser dere feks serier som lastes ned? Mener jeg har spurt om det før men har glemt nettsiden. TIPS mottas med takk!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

For flere anbefalinger trykk på "TIPS"


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Julie
,
Jeg har sett denne. Veldig bra og spennende, minnet en del om en annen serie fra Midtøsten som jeg akkurat nå.
martaalise
martaalise,
Anneli
,
De tre beste seriene jeg vet om er Homeland, Breaking Bad og The Good Wife. Ellers vil jeg anbefale Weeds, Brooklyn 9-9 (humor), Solsidan (humor), Graceland og The night of. Haha, jakten på gode tv-serier er vanskelig...
martaalise
martaalise,
wow så mange fantastiske tips! Så snill du er! Tusen takk <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Jeg har ikke sett denne, men har akkurat begynt på Narcos, og den er ganske spennende 😊
martaalise
martaalise,
Den er vi ferdig med! Love it! Håper de lager mer!
nouw.com/martaalise
Katrine
,
Gomorrah på viaplay/hbo og Justified, tv2 sumo. Fantastiske serier 😊
martaalise
martaalise,
Tusen takk for tips 😃 <3 Gomorrah har jeg nevnt til Audun! Skal sjekke ut den andre også!
nouw.com/martaalise
maddekk
maddekk,
Haha, startet å se på serien med en gang du la ut innlegget og har nettopp blitt ferdig. Klarte virkelig ikke å stoppe, noe av det beste jeg har sett 😊 Takk for tipset!
nouw.com/maddekk
martaalise
martaalise,
haha seriøst! så artig :-O <3 det gleder meg å høre!
nouw.com/martaalise
Susanne
,
Har ikke sett denne som du skriver om her, men jeg og samboeren digger Suits! Så utrolig spennende, og har kommet ut med en del sesonger også 😃
martaalise
martaalise,
Takk for tips snille deg <3 😃
nouw.com/martaalise
siren
,
fargo og the americans på netflix er bra! nobel som begynnte på nrk på søndag må dere også få med dere.. har dere sett stranger things?
eller så anbefaler jeg å bruke watchepisodes1.com eller watchseries.as. dere ligger sikker flere sesonger av oddessy også!
maddekk
maddekk,
Sjekket om det var flere sesonger og dessverre er det kun en av oddessy 😟
nouw.com/maddekk
martaalise
martaalise,
Hei Siren! Tusen takk for tips! Det skal vi sjekke ut når vi kommer hjem. Har så lyst til å finne en serie som er litt lenger enn én sesong!
nouw.com/martaalise
Line
,
Ser alt du anbefaler 😅👍
martaalise
martaalise,
Therese
,
tubeplus.ag har MANGE serier.
martaalise
martaalise,
TAKKK <3 <3 <3 😃 det skal jeg sjekke ut!! Har dårlig erfaring med å streame! pcene mine har blitt ødelagt av alt virus!
nouw.com/martaalise