american odyssey

Jeg og Audun har ønsket oss en serie å følge med på siden vi så ferdig sesong 2 av Narcos og det fant vi tidligere i uken. Nå er vi ferdig med denne serien også - siden det bare er én sesong ute på Netflix, så vi er tilbake til scratch igjen nå, haha :-) Men jeg må anbefale dere å se denne! Politikk, krig, svik, vold, korrupsjon, militæret, terrorister - ja det er bare en liten del av hva denne serien tilbyr.

En kvinnelig amerikansk soldat er den eneste av sin gruppe som overlever på et oppdrag i Nord Afrika. Hele verden tror hun er død, inkludert familien hjemme i USA, og i mellomtiden må hun flykte fra stamme til stamme som en mann og etterhvert blir hun avslørt og da blir det livsfarlig for henne. Hun er på flukt og desperat etter å komme seg hjem.. Utrolig spennende!
Hjemme i USA følger vi tre ulike familier og politikken rundt. Vi får også innblikk i hvor korrupte øverste ledere kan være. Men jeg kan ikke avsløre mer nå! Se traileren jeg har lagt ved under. Spenningsserie til 1000!

​Har dere lyst til å foreslå noen serier til oss? Gjerne skriv hvor vi kan se det også. Vi har Viaplay, tv2sumo og Netflix men er åpen for andre steder også. Hvor ser dere feks serier som lastes ned? Mener jeg har spurt om det før men har glemt nettsiden. TIPS mottas med takk!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

For flere anbefalinger trykk på "TIPS"


Marta Alise

  • Skrevet i : TIPS

Liker

Kommentarer

Line
,
Ser alt du anbefaler 😅👍
martaalise
martaalise,
Therese
,
tubeplus.ag har MANGE serier.
martaalise
martaalise,
TAKKK <3 <3 <3 😃 det skal jeg sjekke ut!! Har dårlig erfaring med å streame! pcene mine har blitt ødelagt av alt virus!
nouw.com/martaalise