Altea og Torrevieja

Buenos dias! Akkurat nå ligger jeg på sofaen her i huset. Vi skal snart ut å sole oss og spise frokost med de andre. Jeg har lagt å redigert litt bilder frem til nå og endelig skal jeg få blogge! Jeg har bestemt meg for å legge ut tre innlegg i dag, slik at jeg kan ta igjen det tapte fra de to siste dagene. Hvordan går alt hjemme?
I går dro vi på dagstur til Altea og Torrevieja. Det er ca 20 min til Altea fra her vi bor og 1 1/2 time til Torrevieja. Altea ble jeg så imponert over. Det var en nydelig by, spesielt i gamlebyen. Det er her nesten alle bildene er fra. Bare se!!!

kjole//NA-KD, sko//Skopunktet, øredobber Spania, kjole//ukjent, veske HER

Det er så mange som har spurt etter vesken og denne kjolen. Det er en stund siden jeg fikk kjolen gjennom bloggen. Den er fra NA-KD. Dere kan prøve der, men den er "gammel". Skoene er fra Skopunktet og den hvite kjolen er faktisk en nattkjole som jeg pleier å bruke som "underkjole" på de kjolene som er gjennomsiktige. Vesken er en av mine favoritter og den bruker jeg så ofte! Passer til alt og er skikkelig romslig :-)

Etter en liten time opp til Gamlebyen stakk vi ned til strandpromenaden for en liten snack. Her spiste vi lunch i solen før vi dro til Torrevieja. Vi rotet litt med veien men kom frem til slutt. Her møtte vi noen i familien til svigers også spiste vi sykt god middag! Fikk ikke ordentlig bilde, for det var så dårlig lys men det var helt nydelig!

De siste 4 bildene er fra Torrevieja. Jeg var her når jeg var veldig liten men husket ikke så mye. Strandpromenaden der er superlang og jeg skulle gjerne vært der litt lenger for å sett litt mer. Men det får vi ta på neste tur. Det er jo så mange spennende byer her! Jeg har alltid drømt om Valencia, men det er allerede onsdag - så jeg tror ikke vi rekker det.

Har noen av dere vært i Altea eller Torrevieja før? :-) Nå skal jeg hoppe ut av pcen og spise litt frokost før jeg skal hoppe tilbake igjen. Skal skrive litt innlegg til dagen i dag :-) Stikk gjerne innom igjen snart!

___________________________________________________________________________________

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tina
,
Så nydelig, og så flink du er til å ta bilder <3 blir dette siste reisen deres før Audun skal inn? good klem
martaalise
martaalise,
Nei det blir det ikke, tror jeg? Skal se hva vi får til <3 klem tilbake Tina <3 <3
nouw.com/martaalise
Anne
,
Nydelige bilder! Frister med en Spania tur nå. 😄
martaalise
martaalise,