alt vi gjør i 30 bilder

Det er ikke alltid jeg husker å lagre bildene jeg legger ut på snap, men når jeg først husker så bruker jeg det her én gang i måneden! Synes det er så fint å ta vare på de fine hverdagsøyeblikkene som jeg ellers ikke får fanget med kamera :-) I love snapchat! I dag leste jeg i Elle at han som fant opp snapchat er sammen med supermodellen Miranda Kerr. Random fakta, men jeg visste ikke, så kanskje ikke du heller? Haha :-)

Akkurat nå ligger vi å se på Insider. Så sykt rart å tenke på at vi var med på det i fjor.. Rare, men gode følelser rundt det. Det var jo da vi trodde Audun falt på 5 år.. Så alt så mye mørkere ut enn nå. Veldig glad at ting er som de er nå og at ting er annerledes. Men det var rundt denne tiden det var så mye med media og tull frem og tilbake. Fint å se tilbake på, selv om jeg er glad for at det ikke er hverdagen lenger.

__________________________________________________________________________

snapchat: martalise

I dag har vi hatt en skikkelig sporty og fin dag! Vi har vært å fått prøvemassasje hos noen her i Arendal. Sykt bra massasje som jeg absolutt skal anbefale videre. Senere dro vi på trening i en time og det føltes veldig rart. Jeg har tross alt ikke vært med på treningssenteret på veldig lenge... Audun skal nemlig trene meg to ganger i uken fremover. Vi har prøvd det før, holdt på slik i hele 2014 og 2015.. Men da tok vi mange flere økter og jeg ble så lei at jeg spøy! Men nå skal vi prøve litt og litt, og vi starter med 2 styrkeøkter i uken. Jeg gjør jo yoga hver dag omtrent også går vi turer hver uke. Så jeg kan ikke si at vi ikke er flinke til å trene! I dag etter styrkeøkten gjorde vi også yoga. Jeg synes det var ekstra tungt i dag for jeg kjente alle øvelsene vi gjorde på treningssenteret rett etterpå. Merket jeg ble skikkelig glad når hun sa "namaste" - noe hun gjør i slutten av hver episode. Jeg bare "YES!!! Dusjen next"........ Vi rakk forresten også en halvtime solarium isted. Så i dag har vi hatt en skikkelig velvære dag. Massasje, solarium og mye trening!

Det er vanskelig å komme i gode rutiner, men når man har kommet i de rutinene, så er man redd for at man ikke skal klare å bli i de. Jeg har ofte slike gode perioder, men så blir de ødelagt av ferie/jul osv... Akkurat nå, som jeg ser på det, så har vi ingen verdens planer som kan fucke opp den gode trenden vi har her hjemme.. Ingen ferie og ingen jul, haha :-) Er det bare jeg som ikke stoler på meg selv?

Noe annet jeg også har lyst til å starte i gang med igjen er løpingen. Jeg var så flink i høst! Til nå har det bare blitt powerwalks og litt lett jogging. Har prøvd å presse meg ut men dørstokkmila er så laaaang! Dessuten er jeg så godt i gang med yogaen.. Også skal Audun ha meg med på styrke også! Fjoooo! Håper jeg overlever. Men, nok med treningsnakk!

I morgen er det allerede ny måned og jeg gleder meg til å se hva den har å bringe! Jeg synes januar har vært veldig lang når jeg tenker meg om.. Må huske å ta den oppsummeringen som jeg har satt opp i kalenderen min! Jeg må virkelig bli streng på dette med blogging for jeg utsetter det hele tiden til kvelden kommer og det er så slitsomt for det er da jeg vil legge vekk mobil og pc, også kose meg med Audun. Men igjen, sitter jeg her. Jeg elsker jo det, så det bør jo ikke være noe vanskelig. Men det er så mye som skjer i løpet av dagen som jeg ikke klarer å takke nei til.. Så da blir blogging utsatt og utsatt, også henger det over meg hele dagen. Kanskje det som er det verste! Så dette bør egentlig legges til februarmålene. At jeg blir ferdig med blogging tidlig på morgenen også gjør de andre tingene :-) Dere ser kanskje på dette som kjedelig snikk-snakk, men jeg må ha det skriftlig for å huske det ;-) Hehe..
​Nå er jeg skikkelig trøtt her jeg sitter. Jeg pleier aldri å bli trøtt på denne tiden og sliter veldig med å sovne før klokken blir 2-3 tiden om natten. Så kanskje jeg skal utnytte det, klappe sammen pc, pusse tennene også legge meg! Hadde vært deilig å stå opp tidlig, uten å være dødstrøtt!

Men, dere som ikke har meg på snapchat må legge meg til. Jeg oppdaterer gjennom hele dagen hva vi gjør. Så om jeg ikke har oppdatert her, så har jeg garantert oppdatert der ;-) 

snapchat: martalise​

Marta Alise

Liker

Kommentarer