alt i mitt kjøleskap...

min shopping for uken...

Det ble ikke noe soling og Moysand på oss i dag! Det var alt for mye skyer og vind til det, håper det er bedre i morgen. Men vi fikk ordnet med litt volleyball rett bortenfor her og holdt på noen timer. Før det var jeg på trening 0900! Gruer meg til det er over... Tror ikke jeg får meg opp så tidlig hver dag når jeg kun er alene.. Er så greit at det er trening med andre for da føler jeg at jeg må, haha :-) Og følelsen etterpå er verdens beste! Kl 10.00 er jeg klar for å starte dagen og er ferdigtrent! Supert!

Etter volleyball i dag så stakk jeg på storinnkjøp. Jeg prøver å leve litt økonomisk nå når det bare er meg og jeg er ganske flink til det - om man ser bort i fra luncher jeg spiser ute på byen.. De har det kanskje litt mange av i det siste. Men, det er jo sommer!

Jeg handler for 900 kr hver 2-3 uke sånn ca, pluss-minus. Eneste jeg kjøper inn etter storhandel er dritt og mer grønnsaker for de blir ofte tom før alt annet. Siden jeg bor alene lager jeg flere luncher/middager samtidig. På den måten husker jeg å spise regelmessig også spiser jeg sunt for da har jeg noe klart med en gang. I dag laget jeg 7 porsjoner. Jeg kan legge de ut og vise dere om dere vil? Er veldig kjekt å gjøre om man bor alene! Jeg kjøper feks 1400 gr med kylling, og det holder til 14 måltider. Blir superbillig også når man gjør det på den måten. Jeg liker å bytte på fisk og kylling/kjøtt. Så går i litt laks, torsk og tunfisk også! Med grønnsakene lager jeg salater og wok. Ellers er jeg superglad i supper. Har kjøpt litt supper, men skal også lage Auduns kyllingsuppe i løpet av uken - den er så god! Ta en titt her om dere vil prøve den. Når jeg lager den, så varer den i 3 dager med oss to her hjemme. Så det blir minst mat til 5 dager nå som jeg er alene. Elsker den! Så det går nok fint :-)
Andre ting jeg elsker er knekkebrød og yoghurter. Jeg er så dritlei av dobbel 0% yoghurter så i dag valgte jeg å kjøpe noe med mer smak i! Lime og kokos er supergodt! Har ikke kjøpt "vanlig" yoghurt på maaaaange år! Det er så deilig med en til frokost sammen med knekkebrød og kremost.
Jeg er ikke kjempe flink til å spise frukt, men får i meg noe annen hver dag ca. Epler, kiwi, lime, nektarin, jordbær, grapefrukt, appelsiner, sitroner - det er veldig digg å ha det tilgjengelig for da er jeg flinkere! Min favoritt av alle er selvfølgelig melon.. Den oransje <3 Så deilig med yoghurt!

Mondays be like....

Noe annet som er superviktig for meg å ha er egg.. Når jeg ikke vil ha knekkebrød, så spiser jeg 2 egg! I LOVE EGGS! Savner så sykt omelettene til Audun... Jeg blir aldri lei av egg altså <3 Vi kjøper alltid egg på gård. De er mye større, billigere og bedre!

Nå skal jeg faktisk legge meg. KK intervjuet meg i går forresten. Gleder meg til det kommer ut :-) Blir på nettet, så jeg skal linke til dere så dere får lese! Gruer meg også, for alltid når jeg har vært i media så kommer det så mye ugress... Spesielt fra eldre menn og damer. Dere på bloggen her er bare skjønn, og om noen er nettroll, så er de veldig milde i forhold til dem som kommenterer etter at jeg har vært på TV eller stilt opp i et intervju. Så det blir litt sånn gruglede-seg-følelse! Men, det er viktig! Det er få av oss som vil eller tørr snakke åpent om situasjonen. Og jeg har aldri skammet meg så jeg er gjerne den stemmen for dem <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Haldis
,
Du har klasse over alt du gjør. Til og med maten du handler har klasse, hehehehe. Du er mitt store forbilde og jeg håper du aldri slutter å blogge. Kan du ta bilde av maten du lager til hver uke?
martaalise
martaalise,
Ja klart jeg kan 😃 legger ut på onsdag!
nouw.com/martaalise
Victoria,
Så utrolig hyggelig innlegg og jeg vil gjerne se hva du har laget, noe som er veldig inspirerende! 😊
viccctoria.blogg.no/
martineeljostveit
martineeljostveit,
Så mye godt ❤️
nouw.com/martineeljostveit
Tone
,
Synest du gjør sunne & gode valg😋 Supergodt med masse fargeglade frukt/grønnsaker..🍓 Nektariner smaker jo fantstisk nå🦋
martaalise
martaalise,
:D ja elsker de!!! min favoritt!
nouw.com/martaalise
Jeanette
,
Hvilken smak har den røde zero saften? Legg gjerne ut litt middsgsforslag. Spesielt hvis det er noe vegetarisk 😍😍😍
martaalise
martaalise,
Den har appelsin og jordbær! Utrolig god 😃 Det skal jeg ha i tankene!
nouw.com/martaalise
maylisee
maylisee,
Del gjerne noen middagstips 👍
nouw.com/maylisee