Alt hår skal vekk!

I dag har vi gjort noe vi har utsatt syyyykt lenge! Vi har vokset oss. Dette er noe vi gjør sammen annen hver mnd men denne gangen har vi latt det gå over to mnd siden sist.. Og det fikk vi begge to kjenne på. Jeg tok brasiliansk (vokset alt håret bortsett fra en pornostripe på dåsa) og Audun tok brystet + mage.. Utrolig deilig å få det gjort men fy søren!! Det har aldri gjort så vondt som i dag.. Ikke bedre ble det at jeg måtte tisse under hele behandlingen så jeg måtte holde meg samtidig som hun trykket og presset på nedre del av magen - mareritt! Hun er sykt flink hun vi går til, så ikke hennes feil. Skal høre på henne og komme oftere.. Hårene var jo så lange av man kunne gre de med en hårbørste (haha).

Bilde for å vise hvor sykt glad og fornøyd jeg var når behandlingen var over... Ellers har jeg vært å spist lunch med en venninne som bor her i Arendal, men som jeg ble kjent med gjennom felles venninner i Oslo. Vi gikk faktisk i parallellklasse. Utrolig koselig å se henne igjen. Vi har hatt avtale om date i over ett år nå og endelig fikk vi det til. Jeg fikk også kjøpt litt ting til meg selv og min kjære Audun. Han fyller nemlig snart år og jeg gleder meg sånn til å gjøre litt stas på han (12 november blir han 34 år, woaaah).

Fine elsklingen min. Som dere ser så gikk vi i full høstklær i dag.. Det er så kaldt her i Arendal nå.. Nesten sånn at vi burde rømme landet snart. Noen andre som har vært å reist i det siste? Jeg har veldig lyst til å ta med Audun til Gran Canaria for det er min øy, der er jeg født. Gran Canaria er utrolig fint på denne tiden og det er så mye å finne på. Hadde vært veldig kjekt å dratt et sted der det er varmt og folk snakker spansk, jeg trenger å øve litt for jeg er meget rusten!!! Men som jeg har nevnt her tidligere, alt er så usikkert og ingenting er bestilt så jeg vet ikke hva vi får til. Håper alle vil krysse fingrene for at vi får en siste tur før alvoret begynner!

Marta Alise

Liker

Kommentarer