alt hadde vært mye verre om det hadde vært vinter

summer in Arendal...

God morgen! Litt sen morgen her i heimen. Jeg og Mariela lå våken til langt på natt for å se ferdig en film. Måtte bare gi opp til slutt, og siste halvtimen så vi i dag til frokost :-) Først så vi Sully også presenterte jeg "13 going 30" til Mariela, en av mine yndlingsfilmer siden jeg var liten. Elsker den filmen forsatt! Dere finner den på Netflix :-)

I går stod vi opp tidlig for å rekke en ferge til Merdø, men etter en god stund fikk vi vite at den ikke gikk i ukedagene. Sykt irriterende, for vi var klar for utflukt! Men men. Vi løste det med å gå ned på kaien i Arendal for å så spise ute. Det er jo sommer her i Arendal! I love it! 25 grader!

Jeg bestilte en skalldyrsalat som var veldig god og når vi var ferdig å spise var det endelig klart for å hente bilen min! Jeg har vært uten den siden fredag, så ble sykt glad for at dekket ble fikset i går. Så nå har jeg bil igjen. Woho :-)

Vi kjørte bort til Nidelva og solte oss. Vi rakk også å spille kort, men så begynte det å blåse så mye! Og vi hadde kjøpt inn grillmat og alt. Endte med at vi måtte ta med oss maten hjem for å så steke den her hjemme. Haha :-) Var deilig å være litt inne også da, siden vi hadde vært ute hele dagen. Jeg var veldig utilgjengelig i går, for telefonen min var død meste parten av dagen, så fikk ikke tatt så mye snaps! Men i dag må den være ladet 100 %, for i dag ringer Audun. Er redd det går en god stund til før jeg får se han, så hvert minutt på telefonen teller <3

Var ikke disse bildene av Arendal fine? Jeg blir bare mer og mer glad i denne byen og er så lettet over at jeg bor her, enn noen andre steder. Kunne bare ønske ting var litt lettere mtp Audun. Men føler alt blir mye bedre når det er sommer og fint vær. Hadde nok vært mye verre om han hadde dratt inn i kaldeste vinter med drittvær og ingen folk i gatene. Den tiden kommer nok også, men da vil jeg være vant til situasjonen - håper jeg :-)

___________________________________________________________

Nå skal vi gjøre oss klare for å så møte Therese klokken 1400! Vi skal bade og spille volleyball! Kamera blir selvfølgelig med! Ser det blåser, men den hårføneren håper jeg blir slukket asap! Følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Hanne
,
Marta! Jeg leste innlegget ditt om dagene etter at Audun måtte inn, og det var så hjerteskjærende. Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men jeg har lest den en god stund, og du virker som verdens nydeligste person, og jeg sender deg varme tanker hver dag i denne vanskelige tiden. Men det innlegget fikk meg en gang for alle til å innse hvor heldig jeg er, som får våkne opp med mannen i mitt liv hver morgen. Så sånn sett kom det noe godt ut av det, hvis det får mennesker til å sette ekstra stor pris på partnerne sine. Stor klem til deg fra meg!
martaalise
martaalise,
Åh så skjønn du er ❤️❤️❤️ Ja jeg savner virkelig å våkne opp med Audun, det er jo noe av det beste som finnes! Klem tilbake ❤️
nouw.com/martaalise