Alt fra shoppingen!

Hei dere! I går gikk hele dagen til jentene, og vi kom hjem kjempe sent etter en dag i Alicante. Jeg hentet de i 4-tiden og da dro vi rett til Alicante for shopping! Endelig! Jeg har ikke vært i en eneste butikk bortsett fra matbutikken siden jeg kom hit :-O Det er ikke typisk meg! Haha :-) Men jeg fikk shoppet litt fra meg i går. Det er så latterlig billig her og så mye fint! Jeg elsker shopping i utlandet og da spesielt her nede.
Disse skoene er jo ikke typisk meg i det hele tatt, men jeg må ha noen fine lave til høsten. Til en dongeribukse, hvit topp med en fin skinnjakke ser jeg for meg disse :-) Elsket stoffet og fargen!
Var ikke denne skjønn! Fuskepels på - som jeg elsker!
Litt påfyll til toalettmappen. Jeg er superdårlig til å ta på meg vipper, men man får jo et mye finere blikk når det er litt lengde på de, og nå er det over ett år siden jeg sluttet med extensions som jeg tok hver mnd.. Savner det for jeg så veldig våken ut!
Denne vesken er min favoritt fra shoppingen! Så forskjellig fra alt annet jeg har. Og jeg elsker rødt! Ser at moten for høsten er veldig mye rødt, og det liker jeg! Tror denne blir knall til hverdagsklær - for den piffer det veldig opp!
Dette er ikke så spennende, det er litt klær til Audun. En treningstopp, en fin tskjorte, og en høstgenser som kommer til å sitte kjempefint på han. Gleder meg til å gi det til han. Ingen ferie uten feriegave <3
Sennepsgult er sykt fin til høsten. Jeg må jo bare innse at høsten faktisk kommer og den er vel kommet om en måneds tid. Så jeg har shoppet litt i tankene på høsten :-( Men høstmote er jo kjempe fint! Jeg bare misliker været....
En bikerjakke i mørk grå. Denne var så digg i stoffet! Skulle helst hatt den i en knæsj farge. Men noe mørkt må jeg ha.. Ikke sant?
En body til kvelder ut på byen! Blir drit fin til slengbukser og bikerjakke!
Jakke nr 2 jeg kjøpte er en olivengrønn kåpe. Kåpen er litt tynn, så den er midt i blinken til høsten :-) Også får jeg faktisk plass til en genser i den! Elsker olivengrønn! På det andre bildet er det bikerjakken. Ville vise hvordan det var på.
Og her er en av de søte toppene helt øverst. De er så søte, lette og fine på! Kostet 10 euro! Så billig altså :-O. Fin over bikinien eller med et høyt skjørt.

Nå skal vi ut å sole oss. Litt sent men var deilig å sove ut. Jentene hadde vært oppe grytidlig i går, og vi satt til klokken 2 og skravlet. Så gøy at vi er flere her nå! Vet at jeg lovet dere å vise dere mitt nye hår, men her ser dere! Jeg har blitt mørk i håret igjen! Elsker det. Har også blitt 10 cm kortere! Deilig å klippe det annen hver mnd for det vokser så fort når jeg gjør det! Skal vise dere mer detaljer en av dagene! Sender dere klemmer fra bassenget!

____________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker