Alle kan feire valentinsdagen

I går satt jeg hele dagen med valentins-forberedelser. Dette har alltid vært en tradisjon for meg, selv om jeg har levd mesteparten av livet mitt uten kjæreste. Helt fra barndommen av har vi alltid fått en fin og søt valentinsgave av mamma. Og når jeg kom på ungdomsskolen så byttet jeg og noen venninner valentinskort. For selv om noen tror at man kun kan feire denne dagen om man har kjæreste, så er ikke det sant. Denne dagen er til å feire kjærligheten. All salgs, enten om det er med en du har et romantisk forhold med eller om det bare er vennskapelig :-)

Jeg har dratt frem DIY-boksene mine og funnet frem ting som jeg synes passer godt som pynt og til søte valentinskort. Jeg satt i flere timer og det gikk så fort, for jeg koser meg virkelig når jeg sitter å pusler med dette. Gleder meg til å vise dere!

I år faller morsdagen samtidig som valentinsdagen, og den synes jeg er like viktig å feire, så jeg tar selvsagt med fine kort som kan gies bort til mamsen også ♥ Nedenfor ser dere de rotete diy-boksene mine... Jeg må få ryddet i dem snart.. Er bare utrolig tiltak!

Nå skal jeg filme siste snutt også skal jeg starte på redigeringen slik at jeg kan poste den i morgen :-) Håper dere får en fin dag!

Marta Alise

Liker

Kommentarer