ALICANTE - KRS

Ja, da var nok en ferie over for denne gang. Jeg sitter trygt på flyplassen i Alicante og venter på boarding. Er litt over en time til flyet mitt går når jeg skriver dette, så jeg har god tid. Har allerede sett i butikker og gått litt rundt men det er SÅ mye folk og det er ganske varmt. Hvor er air condition? Jaja, jeg dro fra huset i 8-tiden i dag tidlig og da kjørte jeg i ca én time, leverte bilen og ble kjørt til flyplassen. Alt gikk veldig raskt i dag, så nå håper jeg at flyturen går like bra :-)

Jeg har ikke sovet i natt. Lå bare å tenkte på flyturen, at jeg ikke måtte glemme det og dét... Også klødde jeg oppå foten, på låret, på ryggen osv. Var drit tørr i øynene og alt lå bare å irriterte meg egentlig. Haha. Så maks én time har jeg fått på øye, men tenker å slukne i flyet!

_______________________________________________________________

Nå skal jeg kjøpe litt Gin og blader! Vi blogges når jeg er hjemme <3 Må vise dere bilder fra Valencia :D Kanskje det er nett på flyet?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tone
,
Ønsker deg en fin tur hjem👌🏼 Ser ut som du har hatt et fint opphold👍🏼☀️😎🍷🎉 blir jo kjekt og komme hjem også nå, og få se Audun❤️ Igjen😉😘
martaalise
martaalise,
Litt sent svar, men tusen takk <3 var digg å komme hjem til Audun ja <3 😃
nouw.com/martaalise
emiliehelle
emiliehelle,
God tur hjem 😃
nouw.com/emiliehelle